Hocam oyuna baslamak daha yenı kısmet oldu ancak bu silk olayı kafamı karıstırdı bı kaç saattır oyundayım sılk falan göremıyorum :)
quote:Orijinalden alıntı: Amadeus_M Hocam oyuna baslamak daha yenı kısmet oldu ancak bu silk olayı kafamı karıstırdı bı kaç saattır oyundayım sılk falan göremıyorum :) 80 lvl olman lazım
quote:Orijinalden alıntı: Lemans Sürekli kapanıyor bu oyun..Şu anda da websitesi offline..Önerir misiniz başlamayı? Valla çoğu server öyle, sırf ben 80cap çin diye başladım. Eğlencelide geçior (Eğer tthief olursan)
Arkadaşlar burayı bırakanlar olursa ultrasa bekleriz..Güzel server fakat oyuncu eksiği var..Burak ekibi de al gelin yahu..Cidden server güzel..
quote:Orijinalden alıntı: synaX:Lecter Beyler charı satıyorum ilgilenen varsa pm'den görüşelim 1 haftalık char'ı mı? kaç tl?
quote:Orijinalden alıntı: Lemans Arkadaşlar burayı bırakanlar olursa ultrasa bekleriz..Güzel server fakat oyuncu eksiği var..Burak ekibi de al gelin yahu..Cidden server güzel.. Bir arkadaş daha server açıcak adı Oarsk 80 cap. Bu süre içinde Burak'ın serverında da denemek istiyorum quote:Orijinalden alıntı: umbaba 1 haftalık char'ı mı? kaç tl? 30TL'e hemen veririm. Resimler; 222 silk var, kasada 1.5b var. her ruby stonedan 1500 adet var vs EDIT: Acc hariç içindeki herşeyi satıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 5 Ağustos 2013; 4:34:52 >