tax free geri alınıyormu ? % kaçtı. |
Dyson Fırsatları (36. sayfa)
-
-
Cinetic big ball bakıyorum ben de. 13500₺ idi alana kadar 18000₺ oldu :( uygun fiyata denk gelen olursa çok makbule geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedek flitre alacağım, uygun banka veya kart kampanyası bilen var mı arkadaşlar ?
-
savaş muhabbetine zam gelirmi acaba,supersonic siparişim iptal edildikten sonra tekrar sipariş geçmedim airwrap stoğa girer belki diye ama gelmeyecek galiba.
-
Gen5 Outsize TR de kullanan var mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 17 Nisan 2024; 23:57:38 > -
Gen5 stokta ve ayaklı ünite hediyeli
www.dyson.com.trDyson Gen5detect™ Absolute (Prusya mavisi/Bakır)https://www.dyson.com.tr/dyson-gen5detect-mavi-bakir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitesinden almayı düşünüyorum bende ama 6 taksit yapıyor en fazla buna ek veren banka felan varmi acaba,hepsiburadada var ama sadece siteye özel dediler hediye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgim yok maalesef o konuda.
Fiyatları arttır kur bile aynı iken. Sonra ünite ekle. Türkiyede ki en çakal firma olsa gerek Dyson Türkiye.
Vallahi sorma 2 reklam.yapip fiyatı uçuruyorlar samsung alayım diyorum hanım istemiyor.Zehirlediler iyice milleti
Hanım dyson diyorsa dyson al. Samsung alır, kötü olursun. :) Bir ömür boyu çekersin haberin olsun. 15 yıllık tecrübem.
Problem dünyada her yerde en pahalı şekilde kendi sitesinde satılan ürün bizde en uygun kendisinde bulunuyor. 850 pound üzerinden fiyat hesaplanınca 34 küsür yapıyor gen5 detect. Başka ülkelerde 2. Parti satıcılarda 700 dolar/600+ pound seviyesinde mesela. Kısaca dyson çakal ama lokal çakallardan daha insaflı bence video çekip keyfe keder iade edenleri de hesaba katınca
Tamam da fiyat çok abartı yav.10 binlik süpürgelerde yeter evi süpürmeye detaylı temizlik icin yine yetersiz,dyson alınca ne oluyor anlamıyorum.Evde philips maratonda var 🫤
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnFrell -- 20 Nisan 2024; 19:39:7 >
Elimde v12 var. Garantisi devam ediyor. 2 ay önce aparatların takıldığı borunun ucundaki plastik aksam kırıldı. Online bağlandım müşteri hizmetlerine ve yenisini göndereceğiz dediler ama 2 aydır stoklara girmesini bekliyorum. Şikayet yorumlarına bakınca anladımki satış sonrası servis sıkıntı bunu bilerek alın.
Geri kalan parayla huzuru satın alabiliyorsanız sorun yok hocam, fakat alamıyorsanız Allah yardımcınız olsun😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla şuan alsammi almasammi kararsız kaldım şikayette çok memnun olanda çok.Hanimda dysonda başka birsey istemiyor kalitesiz görüyor 🫤
Ahaha alamayız orası ayrı konu 🤣 6 taksit car sitesinde birde şuan stant hediyeli 😁
valla hocam bende bu olayı anlamıyorum,kur kaç haftadır bu düzeylerde seyir ediyor ama geçen hafta 3-4bin ekledi dyson turkiye abimiz supersoniclere hiçbirşey yokken ortada..
-
hocam sana şunu söyleyebilirim aldıktan sonra bu zamana kadar neden almamışım diye sorgulayacaksınız kendinizi ve eşiniz daha fazla iğneliyecek sizi kelimeleri-laflarıyla
gün içinde defalarca(2-3) süpürülen yer burası
-
Aynen. Karı koca çalıştığımız için ev süpürme işi ben de. Robotta var ama kullanmıyorum. Dysonla temizlik o kadar kolaylaştı ki. Aldıktan sonra neden daha önce almadım dediğim nadir eşyalardan. Şu an evde kutusunda açılmanış v15 total clean var. O derece. Kullandığım ise v10.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X