Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blueye Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.099
Cevap
112
Favori
126.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyata zam mı gelmiş sanki daha uygundu diye hatırlıyorum 17k civarı.

• AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt
    Gen1 cool versiyonunu kullanıyoruz. Alerjik astım hastası var evde, çok faydasını görüyoruz👌

Hatta şimdi de Cool+hot formid modelini de almayı düşünüyorum, klima yı tamamen devre dışı bırakmak için..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halıları tamamen kaldırdım, sadece temiz paspas yapmak için submarine e yönelmek nasıl olur? Deneyen var mı arkadaşlar ?

Edit: Temiz paspas derken yere dökülen bir şeyi temizlemek değil, tüm evin normal ev tozlu parke zemini süpürmek ve paspaslamak.. Hazne 300ml çok ufak evet.. Ama tozu da çektiği kurtarır mı diye düşündüm.. Yabancı dahil bu nevi bir inceleme göremedim.. Saçma sapan ketçap mayonez döküp siliyor, sanki yere ketçap damlasa.. 😁 neyse.. Muhtemelen daha büyük su hazneli bir başlık 9.999tl den satışa girecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 27 Nisan 2024; 11:4:14 >
  • Evet zam geldi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

Almanya Mediamarkt indirim yapmış bizde gene bindirim şaşırtmıyor :)

Dyson Fırsatları
  • Çok iyi bir inceleme buldum 😁

4:20 5:10 arası normal tozlu sert zeminde submarine başlığı denemiş, 92m2 stüdyo daireyi silmiş ve kirli su miktarı çok düşük görünüyor. 300ml gayet yeterli olabilir 200m2 standart bir ev için👍😁

Modern Castleyoutube
    Dyson V15s Detect Submarine Review - 7 Data-Driven Tests
    https://www.youtube.com/watch?si=jEa168hOgHtiweT9&v=clg6ldOsuQI&feature=youtu.be

• Kullandığınız için sormak istedim klima kadar soğutma konusunda etkili mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır, vantilatör gibi düşünün fakat verdiği serinlik etkisi daha fazla.. Nasıl bir teknolojisi varsa havayı serinletiyor, soğutmuyor.. Örneğin, geçen yaz klima ile beraber çalıştığında 25c yi 17c gibi tekrar veriyor gibiydi..

• Teşekkürler bilgilendirme için , ben de almak istiyorum daha önce hiç araştırmamıştım fiyatları, performansı bakım temizlik vs biraz bakayım ama stokta tek çeşit görünüyor zaten.

• 17 civarı 2-3 hafta önceydi hocam,1haftadır 20kya satıyor dyson abimiz,dolar euroda oynama yok ama zamı yapıştırdı.

Rica ederim, forum bunun için var Dyson Fırsatları 

• Dyson airwrap ne ara bitti arkadaşlar

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Dyson Fırsatları 

Dyson Airstrait™ saç düzleştirici stoğunun Pazartesi günü yenilenmesi bekleniyor. diye birşey okudum hocam.

şimdi benim anlamadığım olay şu supersonic ve airwrap filan alıp tek makine ile işimizi çözemiyormuyuz hocam illa her işlem için o makinelerdenmi almamız gerekiyor ? mesela ben supersonic aldım airwrapa takılan uzun parçadan aliexpressde satılıyor saçı bukle yapan parçadan,onu alıp denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 27 Nisan 2024; 18:5:7 >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt

dün 1-2 saat 3üde stoktaydı sonra bi anda teki satışta kaldı sonra tamamen bitti Dyson Fırsatları 

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Hocam inan hiç bilgim yok bu konuda. Hanım bunu ıslak saçını kuruturken düzleştirdiği için istiyor. Mecbur alacağız

Airwrap alınca saç kurutmasına gerek yokmuş. Airwrap hem saç kurutup hemde şekil veriyormuş

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

supersonic boşamı hocam o zaman ?

• Geçen ay Dyson anlamında hiçbir fikri olmayan biri olarak hangi süpürge diye araştırıyordum. Nitekim yeni teknoloji diyerek v15 submarine aldım ıslak silmeli olandan. 1 aydır kullanıyoruz. Normal süpürge özelliği süper zaten, onda şüphe yok. Ekstra aparatları n11 aliexpress gibi sitelerden kafama göre 1-1.5 bin liraya topladım, gereksiz gördüğümü almadım.
    Submarine ıslak silme olayına gelince de şu yaz günlerinde evde Vileda yapar gibi silmesi şahane. Vileda gibi sağdan aldığını sola itmiyosun. Pislik falan ne varsa içine çekiyor, geride tamamen tertemiz fayans yüzeyi kalıyor.
    Dyson submarine öneririm, hem evi süpür hem kafana göre Vileda yapmak gerekince yap, eksik aksesuarı dışarıdan kafana göre tamamla.

Eşime sordum öyle dedi, ben bilmem :)

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Peki hocam supersonic varken airwrap alınırmı sorabilirmisiniz kullanıcı benim tek erkek 🤣

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.