Hocam ne zaman aldınız yorumlarınız nasıl şu anda 10.999-TL hepsi burada da bu fiyata alınabilecek bir ürün mü sizce |
DYSON MU SAMSUNG MU (V15 - JET 85 / BESPOKE) (2. sayfa)
-
-
Selamlar, Samsung tarafını bilmiyorum ama Dyson v12 kullanıyoruz, garanti devam ediyor. Dyson özellikle teknik servis süreci açısından büyük hayal kırıklığı. Filtre arızası veriyor devamlı ve ellerinde stok yok. 1 aydır bekliyoruz, çok ciddi bir yedek parça stok problemleri var.
2 defa düşünün derim...
-
Annemde v15 var, benim evimde de jet75 var. İnanın 3 katı fiyat farkı verecek bir fark yok. Jet 75 te de 3 tane başlık var. Çekim gücü bizi memnun ediyor. 1 seneye yakındır samsungu kullanıyoruz halen ilk günkü gibi. Toz boşaltması sıkıntılı bir tek. Toz boşaltma istasyonu satılıyor ama aylardır piyasada bulunmuyor. Bulsam direkt alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Samsung jet 85' imin boyası kalkmış nasıl olduğunu anlayamadım çok dikkatli kullandığım halde.. Daha önce başına gelen varsa nasıl çözüm buldunuz acaba ? Ya da boyası kalkan yerleri nasıl hangi boya ile kapatabilirim fikir verirseniz çok sevinirim 🙏
-
Arkadaşlar jet85 normal çekim modunda kaç m2 süpürür tahminen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M² olarak cevap vermeyeceğim ama şöyle cevap vereceğim. Minimum Modda yaklaşık 40 dk şarjı var. Her odada 10-15 dk geçirseniz ancak yeter gibi. Halıları da hesaba katıyorum tabii.. Ama sadece evde dikey Süpürge kullanacaksanız yetmez. Ekstradan kablolu ya da robot süpürge gibi alternatif ile değerlendirdim yorumumu.
Not:Minimum seviyenin çekiş gücü yeterli olduğu için o modda cevap verdim orta modda 30 dk şarjı oluyor genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andıran otu -- 9 Kasım 2024; 13:50:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X