Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
112
Favori
222.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık günah milletde tüketim çılgınlığı olmuş bu alete bu para verilir mi bir valla tuhaf 2 adım ötede forumda para yok diye ağlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt
    Bu süpürgeyi alanlar ağlamıyor emin ol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maqen_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam dolap üzerinden sattım en iyisi orası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jakeperalta99 kullanıcısına yanıt

sarı siteden başka sitelere bakmam

bir ara letgoya baktım abidik gubidik yorumlar vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: jakeperalta99

Hocam dolap üzerinden sattım en iyisi orası.
    Yani 14 e alıp daha yüksek fiyata satıyorsunuz hocam doğrumu?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

ondört liraya aldığını en az yirmi liraya satmalıki ilan açtığına değsin

• Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

Arkadaşlar benim sert zemin başlığım tuşsuz çıktı ne saçmalık bu böyle dyson un kendi sitesinde tuşlu görünüyor, böyle bir durumla karşılaşan var mı?

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt
    İlan açma bedeli 6 bin lira yani güzelmiş...

• Hesaplı78 H kullanıcısına yanıt

Nasıl çalışıyor tetikle mi

• yeni serilerde tuş yok öyle dendi

• MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen

• Bugün stok açılmadı sanırım hiç

• Dyson'un yaptığı müthiş strateji.. Şu anda "stokta zor bulunan" ürün bu durumda olmasa kimse 14 bintl'lik süpürge için kuyruk oluşturmayacaktı.   

Gerçekten de asgari ücretin 3 katına yakın fiyattaki bir süpürgeye mi ihtiyacınız var? Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye 

• Espa kullanıcısına yanıt

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye 

Bence Dysonla alakalı değil ülkede her geçen gün bir her şeyin pahalanacağı psikolojisi iyiye yerleşmiş durumda.İlk başlarda insanlar şok oluyorlardı ama artık bir malı daha pahalıya almayı herkes artık çok normal karşılıyor, Dyson yarın 17-18e satsa da insanlar normal karşılayacak.

insanlar böyle bir şeye ihtiyaç hissettiklerinde ellerinden geldiğince en iyisini almak isterler. maddi durumu iyi olanlar veya ödeyebilecek nitelikte olanlar bazı durumları göze alıp satın alabiliyor. buradan diğer bir beklenti de para verilen ürünün piyasadaki değeri, verdiğin paranın karşılığına değdiğini gösterir emarelerin bulunması ve benzeri hususlardır.

daha birkaç ay önce neredeyse yarı fiyatına satılan ürünü yarın ne olacağının bilinmemesi nedeniyle şimdiden almaya iten sebeplerde mevcut. bir ihtiyacı sadece ürünün parasal değerine indirgememek lazım. asgari ücretle karşılaştırmışsınız ama bunu alan asgari ücretli değildir ki. bu, alan insanları küçümsemek gibi oluyor sanki.

çok benzemese de stokta zor bulunan kavramına yakın zamanda ilaçlarda denk geldik. ezcanelerde bulunmayan ilaçlar % 37 zam geldikten sonra çıkmaya başladı. piyasanın mevcut durumunu her tür kurumlar çok iyi kullanıyor maalesef. hangi ülkede yıllar sonra 2.el ürünler alındığı fiyattan daha fazla paraya satılıyor? aslında bunun cevabı içinde bulunduğumuz vehameti gösteriyor. netice itibariyle olan bizlere oluyor.

• Turkcell Beymen Dyson bu 3 siteden başka bir yerde bulamaz mıyız aynı fiyata

• 15300 den bir çok sitede stoklara girmiş bilginiz olsun arkadaşlar

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada dyson Türkiye satıcı da arada stoğa giriyor

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz alışkanlık sağlıklı değil, en iyisini almak demek= önünü alamayacağınız şekilde hayat standartlarını yükseltmek demek.. Bir noktaya kadar gerekli ama lükse kaçarsanız milyonlarınız olup borç içinde yaşar, sabahın köründe milyonluk aracınız ile işe gidersiniz. Tüketim dertleriniz bitmez, kölelik düzeninden kurtulamazsınız...

Bir ürünün fiyatına bakılırken tabi ki asgari ücrete göre bakmak gerekli, aynı ürünü diğer ülkeler kaç asgari ücrete alıyor? Belki 1/4, ama biz neden 3 katına? Döviz ile maaş alan için yurtdışı yurtiçi için verdiği para fark etmeyecek ama TL kazanan insan için durum zorlayıcı.

2.el ürünler için Tl olarak bakarsanız yıllar sonra aldığınız fiyattan pahalı oluyor ve bu durumun sebebi enflasyon. Ama altın/döviz olarak bakarsanız gerçekten de pahalı mı?

Tüketim malzemesi iyi bir yatırım olmaz, enflasyona karşı sonraki yıllara göre ucuz almış olursunuz ama ürünün de kullanım ömrü biter. Daha da pahalanacak diye borca girip tüketilecek pahalı ürün almak pek mantıklı değil.

Bu ürünün yarı fiyatına aynı özellikte bosch - karcher - tefal vb süpürge ve yanına da 7 gr altın alsanız, 3-5 yıl sonra süpürgenin ömrü bittiğinde elinizdeki 7 gr altınla aynı süpürgenin yeni modelinden 2-3 tane alacak paranız olması çok yüksek ihtimal. Hatta Dyson bile alabilirsiniz. Hem işiniz görülür, hem de enflasyondan korunmuş olursunuz. Kesinlikle bir YTD.

Not: Değinmek istediğim, insanların lüks tüketime bu şekilde koşuyor olması beni endişelendiriyor, insanlar daha da borca gidiyor bunlar çığ gibi büyüyüp halktan devlete oradan dış borcu etkilemeye kadar varıyor.....

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.