Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bi geliyo bi gidiyor yaaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence site bugda kaldı ürün yok ama anlık sepete ekle çıkıyor ona da bastırmıyor
-
Bunu görüp dün Mall Of'a dün sabah gittim. Cumartesi sabah 10 adet geldi hemen satıldı dediler. Stok durumu gerçeği göstermiyormuş.
-
Media Markt haritada görünüyor fakat müşteri hizmetlerini aradığımda stokta yok şu an hiç bir mağazada dedi sanırım güncelleme olmuyor anlık. Stok olarak 1-2 adet açılıyor tahminimce.
-
Sarı sitede bir sürü v15 ilanaları var,stok al-satçıların yüzünden çabuk bitiyor malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Teacher^ -- 19 Aralık 2022; 11:58:32 > -
Aynen öyle adam 6 taksitle alıp üzerine 2000 lira koyup satıyor.
Direkt müşteri hizmetleri chat kısmından bu soruyu sordum ben de. Turkcell Pasaj üzerinden almıştım 14 Aralık tarihinde. Onlar da aynı şeyi söyledi, cihazlar kayıtlı halde gönderiliyor dediler ancak yine de satın alanın ad-soyad, fatura tarihi ve cep numarasını istediler. Kontrol edince bir pürüz vs. görünmemekte.
-
Kablolu stokta media markt
DYSON Cinetic Animal Pro 2 Kablolu Toz Torbasız Elektrikli Süpürgehttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_cinetic-animal-pro-2-kablolu-toz-torbas%C4%B1z-elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrge-1178637.html?waw_keyword=Dyson%20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat007m -- 20 Aralık 2022; 11:19:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Var gibi gösterdi ama teslimat yöntemini seçtirmedi kablolu model için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kabloludur o, kablosuz olsa durmazdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aceleden öyle yazdım :) evet kablolu
Hocam bunlar nasıl dik süpürgelere göre arcelik var bizde çok ağır annem kullanirken zorluk yaşıyor ne onerirsin bu emiş ve hafiflik olarak iyi midir?
Edit: msji yazmadan vardi sanki yazdıktan sonra tükendi yazdi 7000tl idi demi normalde kac ki bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Aralık 2022; 13:7:54 >
Normal fiyatı hocam ama yılbaşından sonra zam geleceği için asıl bayiler stok yapıyor. Hiçbir bayide yok mesela. O yüzden bulan alıyor
Anlamadım ? V8 i sattım ben 6 ya sonra v15 aldım 13999 tl ye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sizi V15 i alıp sarı sitede yüksek fiyata satıyorsunuz sanmıştım hocam o yüzden böyle sordum
-
Arkadaşlar yorumlarınız değerli v11 extra mı yoksa v12 detect mi fiyat değil sorum kullanım olarak hangisi daha avantajlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
V11 in motor gücü daha fazla, v11 V12 den daha ağır, v 11 in V12 den toz kapasitesi daha fazla, v11 de parke başlık yok, v 12 al geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X