< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (77. sayfa)
-
-
Aksesuar farkı var defalarca yazıldı söylendi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Absolute aldım ama extranın aksesuarı için iptal etmeye değer mi bilemedim onu almak için
0.3 mikron toz temizleme ile 0.1 mikron temizleme gerçekten çok fark ediyor mu acaba extra v15 alanlar yorum yapabilir mi
Dyson'ın kendi sitesinden v12 absolute + alarak aranıza katıldım. Evde kedi var, çok küçük bir yeri süpürmeme rağmen performansı şaşırttı. Açıkçası bu kadar beklemiyordum, bakalım uzun vadede sonuçlar nasıl olacak.
-
Kendi sitesinde olmayınca Beymen den V 12 absolute + aldım,6 taksit.
İnşallah V15 almadım diye pişman olmam.
Ev çok büyük değil,evcil hayvan da yok sizce 12 yeterli olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur arkadaşım ben 130 m2 evi V7 ile hallediyordum.
-
başka sitelerdeki ayaklara baktım 600 tl ye baya bir ayak modeli var. ayak üzerine duvar aparatı takılıyor. dysonun ayak aparatına baktım videolarda ayagında kendine ait bir şarj cihazı ve ünitesi var daha estetik ve güzel göründü gözüme. dayanamadım bende aldım.
Arkadaşlar merhaba, evimizde roborock s6 pure var memnunuz ama dyson da almak istiyoruz. fiyat performans olan ürün hangisidir güncel olarak acaba yardımcı olabilir misiniz
-
v12 robotla iyidir, v15e gerek yok.
-
peki fiyat performans açısından bakarken şimdi gördüm v10 origin nasıldır çok mu yetersiz kalır hocam 10 bin tl uygun geldi bana diğerlerine göre
-
lazerli başlığa herkes cok özeniyor, v10da başlıklar v8dekilerle aynı diye hatırlıyorum. güncel olması ve hafif olması açısından v12, robot süpürgeyle de gayet iyi gider.
-
V10 9999 TL v12 15000 arada ciddi bir fark var gerçekten değer mi anlayamadim:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanı tabi ki ortada 5klık bir durum yok ama v10da başlık eksik, başlığı tamamlayınca fiyat farklı noktaya geliyor.
tam böyle arada bırakmışlar, paran varsa v12 alıp geçicen :D
-
Ahahha valla öyle ya :) sadece şunu merak ediyorum bu parke üstlerini süpürme aparatı ne derece önemli avantajı ne asıl aparat ile süpürünce sıkıntı oluyor mu? Koltuk için olan 700 lira falan alırım ben onu olmazsa :)
Ne ara stok geldi ne ara bitti , sitede sadece v10 ile v11 kalmış. V12 alacaktım , v10 ile aralarında çok fark var mıdır? Bilen yazabilir mi?
V12 motorlu başlık ile V15 motorlu başlık arasında saçların birikmesi konusunda bir fark var mıdır? Fotolarda her iki başlık da aynı görünüyor ama bazı videolarda V12 motor başlığında saç kalırken, V15 de ise tertemiz. Evde ecovacs robot süpürge var ve fırçasına takılan saçları temizlemekten gına geldi de.
-
V10 Absolute+ stokta
Beymen de stokta.
V10 origin bitmiş. Alanlara hayırlı olsun. Bir daha da o fiyata gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 17 Mayıs 2023; 12:0:47 >
v15'teki halı başlığı farklı, anti-tangle digitalmotorbar diye geçiyor, saçları kırıp çektiği için dolanmış saç olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X