Bildirim
E-250 AYDINLATMA SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: MURATKOCUK
arkadaşlar cihaz şarjdayken ekran aydınlatması sürekli açık kalıyor.kapatmanın bir yolu varmı acaba.
teşekkürler.
yok -
E250'yi bilemem ama D900'da bunun çaresi var.
Ayarlar --> Aydınlatma --> Aydınlatma ayarları --> Aydınlatma süresi --> Şarj olurken aydınlatmayı kapat. -
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
E250'yi bilemem ama D900'da bunun çaresi var.
Ayarlar --> Aydınlatma --> Aydınlatma ayarları --> Aydınlatma süresi --> Şarj olurken aydınlatmayı kapat.
yok be dostum e250 de böyle bir seçenek sunmamışlar.
napalım gece lambası görevi görecek geceleri şarjdayken. -
Hmm.. Kötü bir özellik olmuş bu. D900'larda da bu özellik (şarj olurken ışığın yanması) default olarak geliyor, ve ilk şarjda oldukça rahatsız etmişti. Ben telefonu ters çevirip şarj etmiştim, ışık engellensin diye -
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
Hmm.. Kötü bir özellik olmuş bu. D900'larda da bu özellik (şarj olurken ışığın yanması) default olarak geliyor, ve ilk şarjda oldukça rahatsız etmişti. Ben telefonu ters çevirip şarj etmiştim, ışık engellensin diye
bende ilk gece ters şarj ettim fakat bu seferde sesi az çıktığından ve ses ön taraftan çıktığından sabah alarmı duyamadım.az kalsın işe geç kalıyodum. -
Malesef Yok .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung duos tuşlu telefon ses yükseltme
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- ağınız dengesiz ne demek
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- kendi kendini arama kodu
- exynos 1480
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung a15
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s22 çıkış tarihi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X