arkadaşlar samsung e-250 telefon aldım memnunum fakat bilgisayardan yüklediğim fotoları telefon açamıoyr desteklenmiyen program diyor programlar jpg dosyası yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler
yorum lütfen
Problemin nedenini kesin olarak bilmiyoruma ama bir fikir yürüteyim. Telefona yüklediğin fotoğrafların çözünürlüğü veya dosya boyutu çok yüksek ise problem çıkabilir. Düşük çözünürlük ve boyutttaki fotoğrafları yükleyerek bu durumu kontrol edebilirsin.
Telefon ile çekmiş olduğun fotoğrafların uzantısını kontrol et. Bilgisayardan telefona göndereceğin fotoğrafların uzantısı telefondakilerle aynı olsun. Eğer aynı değilse fotoğrafın uzantısını bilgisayarda değiştir ve öyle gönder telefona.
quote:
Orjinalden alıntı: charachan
arkadaşlar samsung e-250 telefon aldım memnunum fakat bilgisayardan yüklediğim fotoları telefon açamıoyr desteklenmiyen program diyor programlar jpg dosyası yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler
kardeşim dün benim başımada aynı olay geldi ve bunu fotğrafların boyutundan kaynaklandığı düşündüm...hemen fotonun boyutunu küçültüp tekrar yolladım cebe...bu kez çalıştı...yani anlıcağın..resimlerin boyutlarını küçültmen gerekiyor... kolay gelsin..
teşekkürler saolun
e250 640x480 üzeri fotoları göstermez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme