önümüzdeki günlerde anakart ve psu mu değiştirmek istiyorum bende msı 965 ne f 265 fsb lik sınırın aşılmasına izin vermiyor zaten 250 dende yukarı çıkamıyorum demem o ki arkdaşlar sizden bana anakart ve psu önermeniz f/p önerileri olursa daha çok güzel olur diğer bileşenler ise fikir vermek açısından
256 gb 8 mb nqo sata 2 hdd x1600 pro pci güç kaynağı bilinmiyor :) 2*512 800 mhz high level ram bu konu hakkında forumda bi arama yaptım fakat bulduğum konular biraz eski ve ilerleyen teknolojinin belkide gerisinde kalmıştır diyerekten yeni konu açtım cvp larınızı bekliyorum saygılar
psu önemli burda aslında. kullandığın kasanın kendi psu su ise bari kasayı yaz en azından. genelde 965 ds3 öneriliyordu eskiden ama artık ne önerirler bilmem. bu sistem için 350w bir ğsu bile yeterli olu bence. hem o anakart nası orda tıkanıyor onu anlamadım
bunlar benim olabilir dediğim kartlar bunlar veya başkası o.c. kapasitesi önemli tabiki kullanım kolaylığı falan birde p.s.u olarakhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2121 düşünüyorum. yorumlar için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: kaose
önümüzdeki günlerde anakart ve psu mu değiştirmek istiyorum bende msı 965 ne f 265 fsb lik sınırın aşılmasına izin vermiyor zaten 250 dende yukarı çıkamıyorum demem o ki arkdaşlar sizden bana anakart ve psu önermeniz f/p önerileri olursa daha çok güzel olur diğer bileşenler ise fikir vermek açısından
256 gb 8 mb nqo sata 2 hdd x1600 pro pci güç kaynağı bilinmiyor :) 2*512 800 mhz high level ram bu konu hakkında forumda bi arama yaptım fakat bulduğum konular biraz eski ve ilerleyen teknolojinin belkide gerisinde kalmıştır diyerekten yeni konu açtım cvp larınızı bekliyorum saygılar
Gigabyte p35 ds3r veya ds3p yada biraz daha iyi olsun istiyorsan ds4 ds3p ve ds4 te crossfire desteği var ikiside aynı farkı ds4 te bakır ısı boruları var ayrıca bu 3 anakart tın güney köprüsü ich9r yani intel raid desteği var ve hdd performansı çok iyi ben ds3p kullanıyorum oldukça memnunum geyet stabil ve oc a yatkın psu olarak en az 550watt lık birşey öneririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme