gen.tr de benle e-5 baskını yapabilecek olan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: alerji
oyunun kendı mırcı var
quote:
Orjinalden alıntı: Kith_Kananoth
quote:
Orjinalden alıntı: alerji
oyunun kendı mırcı var
gen.tr nin ircini bulamadım ben ne olduğunu söyleyebilirmisin acaba? omerta scripti se onda gen.tr nin kanalını bulamadım #heist kanalı .com için geçerli
gen.tr nin mirci farklı değil hepsi aynı mircde kanallar farklı sadece gen.tr nin heist kanalı #heist.tr narco booze kanalı da #booze/narcs.tr
ııde oyundan bırılerıne sorsana burda zor bulabılırsın !!
boyle seyler icin her zaman mircte olmaniz daha iyi olur. gen.tr serveri icin aile kanallarini kullanabilirsiniz
indirioduk demı omerta mırc dıe :)kanallar sunlar bunlar bence en ıısı tandık arkadsların olcak oynda beraber kascaksınız dıer turlu zor ıs yaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: reaven
boyle seyler icin her zaman mircte olmaniz daha iyi olur. gen.tr serveri icin aile kanallarini kullanabilirsiniz
aynen oyle oyunun menusunde sohbet bolumunde omerta script in linkine ulasabilirsiniz oyun mircsiz olmaz kassanız bile bi yerlere gelmek icin mirc sart sonuçta oyun sadece acc kasma durumu diil
irc.barafranca.com a bağlanıcaksınız daha sonra gen.tr de oynuyorsanız #heist.tr .com da oynuyorsanız #heist kanalına girebilirsiniz..
buradan indirip kurun.. sonra mirc programini actiginizda sol üst kısımda cekic tarzi birsey göreceksiniz (Options) oraya nickinizi yazip Connect e tıklarsaniz sizi direk omertanın IRC sunucusuna alacaktir..
sonra istediginiz kanala girin aileniz varsa aile, heist icin (com versionu) -- #heist Tr versionu icin -- #heist.tr kanallarinda istediginizi bulabilirsiniz
buradan indirip kurun.. sonra mirc programini actiginizda sol üst kısımda cekic tarzi birsey göreceksiniz (Options) oraya nickinizi yazip Connect e tıklarsaniz sizi direk omertanın IRC sunucusuna alacaktir..
sonra istediginiz kanala girin aileniz varsa aile, heist icin (com versionu) -- #heist Tr versionu icin -- #heist.tr kanallarinda istediginizi bulabilirsiniz
dostum dediğin yapıyom olmuyo dıdıdıdı sesler geliyo ve girmiyo neden acil cvp yazsan
dostum dediğin yapıyom olmuyo dıdıdıdı sesler geliyo ve girmiyo neden acil cvp yazsan
üyelik almalısın /ns register [şifre] [msn adresin] sonra e-mail ile kod gelir mirce yapıştır sonra girebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme