Şimdi Ara

E 5450 3.95 Ghz 970 GTX PERFORMANS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
6
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fx 6300 ikinci el al daha iyi :) nede olsa 8350 ile ayni darbogazi yapiyor, bu nasil oluyo. Hala anliyamadim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonjurkes kullanıcısına yanıt
    Windowsu güvenli modda başlatıp cpu z ile baktığımızda xeon e5450 xeon x3370 olarak görünüyor sizde de böyle mi
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    nazar değmesin halen devam
    yaşadığım sorunlar çok küçük örneğin geçen hafta oyundanyken battfield hatası verdi bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra 2 saat sorunsuz multi oynadım birde bazı maplarda 40 fps düştüğü oldu onun haricinde sıkıntım hiç yok
    resimde koydum bu server harici oynamıyorum sağlam server
    Bu mesaja eklenen görseller:

E 5450 3.95 Ghz 970 GTX PERFORMANS

full hd de, max ayarlarda 775pin hala iş yapar, gtx 970 son durak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb i5 2400 gtx 970 ile darboğaz yaşatırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: streetfigter82

Mrb i5 2400 gtx 970 ile darboğaz yaşatırmı

e5450 4.0ghz de 970 e darboğaz yapmıyorsa i5 2400 daha iyi bir işlemci, o da biraz oc ile 970 i daha rahat besleyecektir.

• Z77A-G43 şu ankarttan alıp 3,7 lere çıkmayı planlıyorum

Hocam size bir sorum olacaktı anakartım GA-G31M-ES2L REV.1 sizce hangi Xeon u almalıyım ve BIOS modu yüklemem gerekir mi? Kafamda E5462 var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetfigter82

Z77A-G43 şu ankarttan alıp 3,7 lere çıkmayı planlıyorum

hayırlı olsun
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    benim kişisel tavsiyemhttp://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/ bu siteden test edilmiş,
    Max FSB 1600 anakartı tercih etmeniz ve sağlam bir soğutucu sahip olmanız benim ısınma konusunda hiç sıkıntı çekmedim benim gibi 3.9 ghz devamlı kullanacaksanız anakartınıza uyumlu kaliteli soğutucu almanız bendeki NOCTUA
    ve iyi macun
  • hiç denemedim :)
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Anakartinizin 1600 FSB destegi yok, o sebeple o islemciyi kullanamazsiniz. 1333 FSB olan hemen hemen her islemci anakartinizda calisir ama BIOS mod gerekebilir.

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2889
    Anakart olarak DDR3 desteği olan ve iyi oc kapasitesi olan bir anakart bakıyorum bulursam alırım bulamazsam elimdeki ile devam ederim artık insanlar parçalar üretilmiyor daha diye fiyatlarda uçmuşlar

• Şu sitedehttp://genius239239.myweb.hinet.net/771/ xeon işlemcilerin daha sağlıklı çalışması için bir çok anakartın modlanmış biosu var ben buradan indiip yükledim.
    Orjinal biosu ilede gayet sağlıklı çalışıyordu gerçi micro kod farkı oldu sadece
    dün itibariyle Gigabyte gtx 780 windforce 3x oc satın aldım, kargo bekliyorum, E5450 3.6ghz ile bakalım nasıl performans verecek. sonuçları paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Şu sitedehttp://genius239239.myweb.hinet.net/771/ xeon işlemcilerin daha sağlıklı çalışması için bir çok anakartın modlanmış biosu var ben buradan indiip yükledim.
    Orjinal biosu ilede gayet sağlıklı çalışıyordu gerçi micro kod farkı oldu sadece

hocam bende de e5440 xeon işlemci var anakartı mda g41 m combo, verdiğiniz adreste 1.4 sürümü var, acaba ne gibi farklılıklar var bu sürümde? Bende yüklesem pc ye işime yarayacak bir şey olur mu.

• :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Farkı anlamak için denemek lazım bişey kaybetmezsiniz..
    Mesela xeon e5450 işlemci takılıyken aida64 programını çalıştırıp tüm donanımın ısılarını vs. görebliyor musunuz
  • Hocam kimse kendini kandırmasın bu işlemciye max takılacak kart gtx 750 ti veya gtx 950.
  • Ben 10 yıldan daha fazladır p45 anakartıma ve 2x2 gb 1066 Mhz belleklere hiç dokunmadan sırayla
    e8400 + hd4850 ile başladım
    e8400 + hd6850
    Q6600 + hd6850
    Q6600 + hd7850
    X5450 + hd7850 ile devam ediyorum şimdilik ama artık nokta koydum
    Bu sürede hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım
    1151 sokete gelecek sene terfi etçem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 26 Mart 2016; 23:15:29 >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    hayırlı olur inşallah %100 ekran kartından verim almasanız bile darboğaz yaşayacağınızı hiç sanmıyorum testleri bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.