Şimdi Ara

E 7300 işlemcime anakart tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartta bir sorun var. Bilgisayar kapanmıyor. Kapat komutunu verince kapanıp tekrar açılıyor. Bilgisayarcı bu sorunun çözülemediğini söyledi. Ben de yeni bir anakart almak istiyorum. Oyun o/c gibi şeylerle işim olmaz. Ofis programları internet torrent gibi kullanım standartlarım var. İkinci el işimi götürecek bi anakart tavsiye edermisiniz.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• forumun 2.el sayfasında bolca bulabilirsiniz 775 pin anakartlar

• quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Anakartta bir sorun var. Bilgisayar kapanmıyor. Kapat komutunu verince kapanıp tekrar açılıyor. Bilgisayarcı bu sorunun çözülemediğini söyledi. Ben de yeni bir anakart almak istiyorum. Oyun o/c gibi şeylerle işim olmaz. Ofis programları internet torrent gibi kullanım standartlarım var. İkinci el işimi götürecek bi anakart tavsiye edermisiniz.

Teşekkür ederim.

Sıfır olarak çok fazla çeşit yok, isterseniz DDR3'lü anakart tercih edebilirsiniz. Yada ikinci el bölümünden çok daha uygun fiyata anakart bulabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/anakartlar-c-152?filtre=[{%22id%22:%22225061%22,%22values%22:[%22intel20tabanl0131%22]},{%22id%22:%22258_dp%22,%22values%22:[%2277520pin%22]}]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 15 Ekim 2015; 8:59:12 >

• Faruma yazmadan önce araştırma yaptım. Ama çok fazla seçenek var. Ofis programları internet için kullaınırım bilgisayarı. Bir de ses kaydı yaparım ama o da ses kartıyla ilgili. Yani 150 ye de var 40 liraya da var. Hangisini seçeceğime karar veremiyorum.

• Sıfır cep yakar giga g41 p33 kullanıyorum ben 2 sene önce 100 110liraya aldım şimdi 220lerde...
  • gigabyte g41m combo iş görür.
  • g31,g41 bunlara bakabilirsin

• bozuk anakartın modeli nedir?muadili önermek açısından..775te ddr2 ramde var ddr3 te

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anakartta bir sorun var. Bilgisayar kapanmıyor. Kapat komutunu verince kapanıp tekrar açılıyor. Bilgisayarcı bu sorunun çözülemediğini söyledi. Ben de yeni bir anakart almak istiyorum. Oyun o/c gibi şeylerle işim olmaz. Ofis programları internet torrent gibi kullanım standartlarım var. İkinci el işimi götürecek bi anakart tavsiye edermisiniz.

Teşekkür ederim.

Bilgisayar kapanmıyor demişsiniz yani windows mavi ekranda kalıyor da uzun süre kapanmıyor mu? Format attınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

quote:

Teşekkür ederim.

Bilgisayar kapanmıyor demişsiniz yani windows mavi ekranda kalıyor da uzun süre kapanmıyor mu? Format attınız mı?

Evet format attım birkaç defa. Sonuç değişmedi. Bilgisayarcı eleman senin anakartta sorun var daha önce de geldi bir türlü çözemedik dedi. Ben de forumlara bakarak çözmeye çalıştım ama bişe bulamadım. Sonunda anakartı deişiyim dedim. Anakartın modeline de eve gidince bakarım artık.

• savanam S kullanıcısına yanıt
    Anakartın üstündeki bios pilini çıkartın 3-4 dk bekleyip takın bios sıfırlanacaktır. Belki düzelme ihtimali olabilir.

Edit: Bios pilini çıkarmadan önce kasadan güç kablosunu çıkartın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanDemirbilek -- 18 Ekim 2015; 1:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte g41 combo ile g41 es2l arasındaki fark nedir? Eğer sadece combonun ddr3 desteklemesi ise es2l alayım diyorum daha ucuz. Benim ramlarim ddr2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.