Şimdi Ara

e book okumak için en iyi telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence 100-170 liralık bir e-kitap okuyucu alın.
    Kalanıyla da telefon alın.
  • 100-170 liralık e book bulabilir miyim 7 inç. wi-fi olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  • eğer geç kalmadıysam sana o kadar büyük ekranı olmayan ama fiyatı diğerleri kadar pahalı olmayan birşey önereceğim. eskiden kullandığım bir telefon .
    philips xenium 9@9w

bu modeldeki e kitap okuyucu ekranın bittiği yerden satırı alta atıyor ekranın dışına sayfayı taşırmıyor yani yeni nesil telefonlar gibi pdf açıp seni sayfanın etrafında dolaştırmıyor yazı büyüklüğünü ayarlayabiliyorsun küçük orta büyük. daha da önemlisi yazıyı alta doğru 4 değişik hızda kaydırabiliyor. yani arkadaşım yatmadan önce başının ucuna koyuyorsun yazının hızını büyüklüğünü ayarlıyorsun o sen uyuyana kadar tekrar dokunmaya gerek kalmadan akıp gidiyor sen uyuya kalana dek okuyorsun. gözünü seveyim ben bu telefonla 2 ayda 300 den fazla e kitap okudum şimdi 900 tl lik telefon kullanıyorum access powered diye bir programla açıyor e kitabı okumanın imkanı yok sayfa nın geri kalanı ekranın dışında parmağınla dokunmatikle oynaya oynaya sayfada dolaşıyorsun. dokunmatik te şak ekran büyütüyor şak sayfa değiştiriyor. yani demem o ki ne varsa eski telefonlarda var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.