Şimdi Ara

E-Book Reader (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak siz memnun musunuz?
    Diğer özellikler açısından da?

quote:

Orjinalden alıntı: system_founder

quote:

Orjinalden alıntı: alpman

Bu PDA ile kitap okuma olayında maalesef net bir sonuca varamadım arkadaşlar.

2.8" veya 2.5" ekran ile ebook ve pdf dosyaları okunabiliyor mu rahat bir şekilde?
    Veya internette gezilebiliyor mu?

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini belirtebilir mi?

Teşekkürler

not:hp 914, Samsung i780 gibi cihazlar da 2.5" ekranlı oldukları için aklım bunlara da kaydı biraz.
    e

3.2 inch eten m600+ son derece başarılı.elimde txt, pdb, pdf ve lit, (microsoft reader ) formatı var ve hepsinde oldukça iyi sonuça alıyorum.özellikle ekranı yataya ayarlayınca avuç içinde uzanarak bile keyifli bir okuma ve iyi bir çözünürlükle okunabilirlik sunuyor.

• arkadaşım...

neredeyse tek tek tüm pda ve cep telefonu ekranlarına baktım...

ben de kendi cep telefonumda hiç aralıksız (evet abartmadan söylüyorum hiç aralıksız) kitap okuyorum ve gözler kurbağa gibi olana kadar da cep teli elimden bırakmıyorum.

Şimdi.... alacağımız cihazın teknik donanımından çok ekran kalitesinin önemli olduğunu en başta söylemek lazım.

her hangi bir pda aldık diyelim... ya da büyük ekranlı bir cep tel...

diyelim okumaya başladık... bir iki saat okursak gözler hemen yorulmaya başlıyor. (ki her koşulda her yerde okuyan biri olarak tüm 65k ekranlı cep tellerinin ışık oranını kıssam da bu yan etkiye sahip olduğunu söyleyebilirim. o yüzden yok gps de olsun yok 3g bulunsun aman windows çalıştırsın vs. diye düşünmektense, 500 ytl civarı ikinci el 4gb bir iphone bulmanı tavsiye ederim. i-reader programını yüklemiş olan bir arkadaşta kitap yükleyip test ettim ___ Kağıt, kağıt.....

valla 20 saat oku gözün yorulmaz... ne ekran camında yansıma yapıp gözü zorluyor ne font kenarlarında bulanıklık ya da ışık kontrast yüzünden keskinliği bozan dağılma var... ben hepsini aradım taradım en iyi ekran iphone'da o yüzden (e kitap okumak için) en iyi tercihlerden biri iphone'dur... hem cep telefonunu yanında taşırsın hem mp3 playerini hem kitaplarını hem de bir iki oyun atıp canın sıkılırsa onlarla takılırsın (sudoku, dama, satranç vs.) hem de üstüne üstlük internete girebilmesi de büyük avantaj (ekranın çizilmemesini ise söylemeye bile gerek yok)...

valla şu ikinci nesil, vodafonla Türkiye'ye bir gelsin fiyatlar belli olsun, yenisini alamıyorsam kesin öyle ikinci el bir 4gb iphone alacağım. (tabii siz, para varsa 8 ya da 16 gb de alabilirsiniz). umarım bunu da düşünüp bir bakarsın...

zaten görünce ne dediğimi anlayacaksınız... kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Haziran 2008; 11:06:16 >

• quote:

Tesekkurler, M600+'ı inceleyeceğim :)

Genel olarak siz memnun musunuz?
    Diğer özellikler açısından da?

quote:

quote:

Bu PDA ile kitap okuma olayında maalesef net bir sonuca varamadım arkadaşlar.

2.8" veya 2.5" ekran ile ebook ve pdf dosyaları okunabiliyor mu rahat bir şekilde?
    Veya internette gezilebiliyor mu?

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini belirtebilir mi?

Teşekkürler

not:hp 914, Samsung i780 gibi cihazlar da 2.5" ekranlı oldukları için aklım bunlara da kaydı biraz.
    e

3.2 inch eten m600+ son derece başarılı.elimde txt, pdb, pdf ve lit, (microsoft reader ) formatı var ve hepsinde oldukça iyi sonuça alıyorum.özellikle ekranı yataya ayarlayınca avuç içinde uzanarak bile keyifli bir okuma ve iyi bir çözünürlükle okunabilirlik sunuyor.

Eten m600+ özellikleri çok güzel bir ppc phone.Cihazı etkin olarak kullanmanız için bir takım programlar kurmanız gerekiyor.Eğer almayı düşünürseniz forumdaki eten m600+ topic'ini mutlaka okumanızı öneririm.ayrıntılı bilgiler mevcut.ayrıca benim verdiğim full programlar orda mevcut r a p i d olarak.
    Biraz daha gelişmiş Etenlere de bakın derim ben.mesela gps de isterseniz glofish güzel.fakat m600+ 256 mb rom'unu doldurmak zor.. glofish sadece 128 mb romu olan bir ppc phone.fakat önemli artısı usb host üzerinde ve sıkıntı yaratmıyor.kolayca usb flash diskler takılabiliyor.
    Son olarak, m600+'ta sd kart olarak ben en son 8 gb kart denedim.çok güzel çalışıyor.eski 1 gb'lık sandiski çıkarıyorum.soft reset bile atmadan sadece on off düğmesinden uyku formatına girdikten sonra kolaylıkla yeniden açtığımda 8 gb'lık toshiba sandiski görüyor.
    fiyatı da geçen merak edip baktım 600 liraya düşmüş carrefour'larda.peşin fiyatına taksitle oldukça makul bi fiyata geliyor sanırım.Ben iki sene oldu neredeyse bu cihazı alalı.Sorun yok.hala havalı.Ben ve benim gibi bir sürü insan ilk çıktığı zaman makineyi 1300 1400 lira civarında almıştık.... ama yapacak birşey yok.Elektronik bu, böyle geldi böyle gidecek..
    3.2 inch ekran çözünürlük iyi.yatay konuma getirince profesyonel bir ebook reader gibi oluyor.program ihtiyacına karşılık forumda dediğim gibi sınırsız kaynak var..

• I-phone konusunda, bir iki arkadaşımın var, az biraz inceledim. Gerçekten güzel bir cihaz, özellikle kullanıcı arayüzü müthiş. ama, sanırım program yükleme konusunda sorunlu. üstelik, batarya değişimi falan da mümkün değil... O yüzden bilemiyorum.. Sanırım daha çok windows'lu bir cihaza yöneleceğim...

E-ten M600+'e baktım biraz.
    Cihazın ekranı 2.8" gözüküyor? Sanırım gsmarena'dan baktım? bir hata mı var?
  • Toshiba G900'ü incelemenizi tavsiye ederim. Bazı alanlarda sıkıntı çıkaran özellikleri olsa da ekran, webde dolaşma ve e-kitap okuma bakımından piyat/performansı bence en iyi olan cihazdır. Allreader+ ve 800*480 uyumlu Adobe Reader 2.5 kullanırsanız her tür kitabı rahatlıkla okuyabilirsiniz. Tabii elleriniz ve gözleriniz ne kadar dayanır o başka konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: runic
    Allreader+ ve 800*480 uyumlu Adobe Reader 2.5 kullanırsanız her tür kitabı rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Arkadaslar pdf formati laptoplar icin e book konusunda ne kadar kullanisli ve mukemmel olsada ayni sey Pda lar icin soylenemez..
    e book olrak pdf ten kitap okumak PDA da tam anlamiyla bir iskenceye donusuyor..
    ayni sey pdb ve djvu formatlari icinde gecerli..
    sunu rahatlikla soyleyebilirim ki PDA da bu is icin en mukemmeli chm formatli e-book lar...
    hep daha az yer kapliyor hem de yazi formatini ve boyutunu degistirebilme imkanina sahipsiniz ve emin olun okumada hicbir problem yasamiyorsunuz..

cihaz olarak cesitli alternatifler sunulmus..
    basta salt e-reader olarak tasarlanmis cihazlara ben karsiyim.. iLiad 2nd Edition mesela... hem fiyati cok pahali hem de ne boyut olarak ne kalite olarak pc ye bir ustunlugu yok..
    ustelik pdf formatini destekleyip destelemedigi de belirsiz..
    ben olsam bu is icin su cihazlar uzerinde dusunurdum

1-dokunmatik tablet pc veya umpc (paranin ne onemi var muhim olan kalite diyenler icin )

Fujitsu ST5020 ST5020D http://video.yahoo.com/watch/2395214/7463031

2- veya daha ucuz fiyata bir asus eee pc.. veya ikinci el tablet pc
    http://cgi.ebay.com/Fujitsu-Stylistic-LT-500-Tablet-PC-Laptop-Computer-GPS_W0QQitemZ360062580615QQihZ023QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opxxis -- 20 Haziran 2008; 10:39:38 >

• Küçük ekranlı PDAlarda ebook için PDF formatı LIT'ten sonra seçilebilecek en yanlış formattır, bunda haklısınız. Ben mümkün olduğunca düz .txt dosyalarını kullanıyorum. Sadece elimde olan taranmış, resim ve yazıdan oluşan çok büyük bir kaç dosyayı denediğimde sorunsuz, sadece biraz yavaş bir şekilde kullanılabildiğini gördüm ve bunu paylaşmak istedim.

Normal kullanımlar için kesinlikle allreader+ programını tavsiye ediyorum. Hem aklınıza gelebilecek her türlü ayarın yapılmasına izin veriyor, hem de pek çok programın yaptığının aksine koyduğunuz işaretleri kitapla aynı klasöre atmayarak merkezi bir yerde düzenli olarak tutuyor.

(GP2x almaya niyetlenenler olursa Pandora isimli yeni ürün projesini de bir incelesinler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 22 Haziran 2008; 4:01:44 >

• Sn. Runic,

taranmış, resim ve yazıdan oluşan dosya ile kastınız nedir?

bir de "küçük ekran" diye belirtmişsiniz? 2.5" küçük ekran mıdır? ya 2.8"???

bu pdf'leri chm veya pda için uygun bir formata dönüştürüp okumayı deneyen var mı?
    pratik bi uygulama mı?

alpman

quote:

Orjinalden alıntı: runic

Küçük ekranlı PDAlarda ebook için PDF formatı LIT'ten sonra seçilebilecek en yanlış formattır, bunda haklısınız. Ben mümkün olduğunca düz .txt dosyalarını kullanıyorum. Sadece elimde olan taranmış, resim ve yazıdan oluşan çok büyük bir kaç dosyayı denediğimde sorunsuz, sadece biraz yavaş bir şekilde kullanılabildiğini gördüm ve bunu paylaşmak istedim.

Normal kullanımlar için kesinlikle allreader+ programını tavsiye ediyorum. Hem aklınıza gelebilecek her türlü ayarın yapılmasına izin veriyor, hem de pek çok programın yaptığının aksine koyduğunuz işaretleri kitapla aynı klasöre atmayarak merkezi bir yerde düzenli olarak tutuyor.

(GP2x almaya niyetlenenler olursa Pandora isimli yeni ürün projesini de bir incelesinler)

• quote:

I-phone konusunda, bir iki arkadaşımın var, az biraz inceledim. Gerçekten güzel bir cihaz, özellikle kullanıcı arayüzü müthiş. ama, sanırım program yükleme konusunda sorunlu. üstelik, batarya değişimi falan da mümkün değil... O yüzden bilemiyorum.. Sanırım daha çok windows'lu bir cihaza yöneleceğim...

Evet i-phone çok güzel bir cihaz fakat ppc değil.Öte yandan ben eten'i üzerine kurduğum temalarla istersem iphone olarak ta kullanabiliyorum.istediğim programı da kuruyorum.Nasıl olduğu eten m600+ topic'inde mevcut.Bunun anlatımını da ben yaptım ve screenshotlar topic'te mevcut durumda..
    Ben geçen 2.8 inch eten m600 için ekran koruyucusu aldım. fakat sağ ve alt kısımlarda 3'er mm 'lik boşluklar kaldı.değiştirmek zorunda kaldım.daha büyük bir ekran koruyucusuyla.bu da demek oluyor ki 2.8 inch'ten büyük bir ekran var.belki net görünüm için 2.8 demişlerdir. Bilmiyorum.fakat ben oldukça güzel ve rahat kitap okuyabiliyorum.

• quote:

bu pdf'leri chm veya pda için uygun bir formata dönüştürüp okumayı deneyen var mı?
    pratik bi uygulama mı?

ben denedim...
    Ama sunu soylemek gerekir ki pdf dosyalarını chm formatına donusturmek gercekten cok zahmetli ve zor bir iş...
    piyasada bulunan "pdf to chm" convertor yapan programlara guvenmeyin.. cunku bu programlar pdf dosyalarını resim dosyası gıbı algılyıp oylece aktarıyor..
    fontu tanımadıgı icinde chm seklinin pdf ten farkı kjalmıyor..
    bunun icin direkt "pdf to chm" işlemi yerine önce "pdf to word" dönüsümünü sonra "word to chm" dönüsümünü yapmak gerekiyor..
  • Tekrardan teşekkürler Sn System_founder,

Tekrar tekrar soruyorum ama benim için kritik, pdf okurken hangi programı kullanıyorsunuz ve okuma sırasında pdf dosyasını ekranda sağa sola swap etme (hareket ettirme) mecburiyetiniz oluyor mu?
    Bunu yaparken Iphone'lardaki gibi parmakla mı hareket ettiriyorsunuz (ki sanırım bunun için iphone ve htc'lerde bulunan özel bi ekran teknolojisi gerekli, ama ne bilmiyorum) yoksa scroll bar ile mi yapıyorsunuz?
    Bu işin zorluğu nedir?

GPS'i de olan bir cihaz önerebilir misiniz? E-Ten veya başka birşey olabilir?

iyi çalışmalar

quote:

quote:

I-phone konusunda, bir iki arkadaşımın var, az biraz inceledim. Gerçekten güzel bir cihaz, özellikle kullanıcı arayüzü müthiş. ama, sanırım program yükleme konusunda sorunlu. üstelik, batarya değişimi falan da mümkün değil... O yüzden bilemiyorum.. Sanırım daha çok windows'lu bir cihaza yöneleceğim...

Evet i-phone çok güzel bir cihaz fakat ppc değil.Öte yandan ben eten'i üzerine kurduğum temalarla istersem iphone olarak ta kullanabiliyorum.istediğim programı da kuruyorum.Nasıl olduğu eten m600+ topic'inde mevcut.Bunun anlatımını da ben yaptım ve screenshotlar topic'te mevcut durumda..
    Ben geçen 2.8 inch eten m600 için ekran koruyucusu aldım. fakat sağ ve alt kısımlarda 3'er mm 'lik boşluklar kaldı.değiştirmek zorunda kaldım.daha büyük bir ekran koruyucusuyla.bu da demek oluyor ki 2.8 inch'ten büyük bir ekran var.belki net görünüm için 2.8 demişlerdir. Bilmiyorum.fakat ben oldukça güzel ve rahat kitap okuyabiliyorum.

• Çok çeşitli programlar mevcut.Mesela ben pdf dökümanları için adobe reader 2.0 kullanıyorum.Swap özelliği zaten programda var ve ekran özellikle yatay konuma getirilip full screen de yapıldığında kolayca parmakla okuma yapılabiliyor.Geçen flight mode 'a getirerek uçakta hem müzik dinledim (belli yüksekliğe erişince uçak serbest) hem de pdf kitabımı okudum.(fligt mode =telefon kapalı ama bilgisayar açık)
    Öte yandan ben eten'e ftouchflo adlı bir program kurdum ve aynı htc touch yada iphone da olduğu gibi parmakla kontrol artık mümkün.
    Programlar:
    1.mobipocket reader
    2.microsoft word for mobile 6.0 (office içindeki)
    3.isilo(pdb formatı için)
    4.microsoft reader(lit dosyaları için -elimde birçok ebook var çok harika bir program)

eten'in x650si çok güzel duruyor.gps sanırım var.hp'nin çok güzel modelleri var bütün topic'lere bir bakın derim ben.eten'in bir de tv'li olanı çıkacak diyorlar.sitesini inceleyin ve size en uygun olan cihaza yönelin.Öte yandan m600+ şu anda 600 liraya kadar düşmüş.gps özelliği de olsun derseniz x modelleri var glofish ve ötesi.

• Sn System_founder,

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. bu son yazdıklarınız özellikle çok yardımcı oldu. Dediğiniz gibi uçaklarda veya iş-ev arası otobüs yolculuklarında veya aniden çıkabilecek ihtiyaçlarda gerekebiliyor.

Kullanıcı olarak, QWERTY klavye olmaması açısından bir eksiklik hissettiniz mi hiç?

Ben son zamanlarda Blackberry tipindeki cihazlara biraz taktım nedense. BB değil düşündüğüm de örneğin hp914 veya samsung i780 gibi cihazlar kullanılabilirlik açısından acaba daha mı kolay diye düşünüyorum. İşin doğrusu şu anda çok mesaj yazan biri değilim hatta nerdeyse hiç yazmıyorum ama PDA olunca, gerek email olsun, gerekse ajenda, word vs kullanımı olsun, artacaktır muhtemelen (sonuçta niye alıyoruz ki, sadece ebook okumak için değil haliyle)...
    Böyle bir durumda, klavye gerekebilir diye düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir?

klavye olayına karar verirsek, htc tytn II gibi gizli mi yoksa hp914c gibi cihaz üzerinde mi olmalı sorusu geliyor... mekanizmalar sıkıntı verebilir diye endişelendiğimden 2nci yöntem olabilir diyorum.... AMA
    o zaman da ekran 2.5 inç oluyor... :((

Bu durumda, iki soru sormak istiyorum belki tecrübeniz olmuştur.
    1. QWERTY Klavye kullanım tecrübeniz veya ETEN'de olmamasının size etkisi
    2. 2.5 inçlik dokunmatik ekran ile wifi, gps kullanımı ve pdf okuma tecrübesi? (2.8inç'ten 2.5 inç'e düşünce (aslında yatay ve düşeyler hesaplandığında 3-4 mm oluyor fark ama) ebook ve pdf okumada çok farklılık oluyor mu? Belki kullanmışsınızdır veya görümüşsünüzdür...

Tekrar teşekkürler

quote:

Çok çeşitli programlar mevcut.Mesela ben pdf dökümanları için adobe reader 2.0 kullanıyorum.Swap özelliği zaten programda var ve ekran özellikle yatay konuma getirilip full screen de yapıldığında kolayca parmakla okuma yapılabiliyor.Geçen flight mode 'a getirerek uçakta hem müzik dinledim (belli yüksekliğe erişince uçak serbest) hem de pdf kitabımı okudum.(fligt mode =telefon kapalı ama bilgisayar açık)
    Öte yandan ben eten'e ftouchflo adlı bir program kurdum ve aynı htc touch yada iphone da olduğu gibi parmakla kontrol artık mümkün.
    Programlar:
    1.mobipocket reader
    2.microsoft word for mobile 6.0 (office içindeki)
    3.isilo(pdb formatı için)
    4.microsoft reader(lit dosyaları için -elimde birçok ebook var çok harika bir program)

eten'in x650si çok güzel duruyor.gps sanırım var.hp'nin çok güzel modelleri var bütün topic'lere bir bakın derim ben.eten'in bir de tv'li olanı çıkacak diyorlar.sitesini inceleyin ve size en uygun olan cihaza yönelin.Öte yandan m600+ şu anda 600 liraya kadar düşmüş.gps özelliği de olsun derseniz x modelleri var glofish ve ötesi.

• arkadaşlar

Yukarıda sorduğum sorular ile ilgili görüşü, tecrübesi olan var mı?

Teşekkürler,
  • quote:

arkadaşlar

Teşekkürler,

çok geç yanıtlıyorum ama fırsatım olmadı.screenshot atarım yakında.
    eten'in klavye ekli bir modeli vardı ama tam hatırlamıyorum.glofishlerden birisi.
    klavye sorununu çözen bir program var.onu kullanıyorum tek parmakla yazı yazmaya yarıyor.tek elle.
    yani klavye eksikliği sorun olmaktan çıktı.
    ne istediğinize iyi karar verip tam olarak istediğiniz şeye para vermenizi öneririm.sonuçta bu cihazlar genel olarak oldukça pahalı.benim temel amacım windows mobile kullanan bir cep bilgisayarıydı 2 sene önce ve ona para verdim.Doktor olduğumdan bir çok güncel tıp bilgisine kısa zamanda ulaşmamı sağlayan ve pdb formatındaki tıp kitaplarını cebimde taşımamı sağlayan bir cihaz oldu çok faydalandım ben etenden.iş aralarında bile dinlenirken bilgilerimi okuyabiliyordum.ayrıca gprs ten merak ettiğim şeylere ulaşmamı da sağladı.edge yok m600+ ta ama çok ta ihtiyacım da olmadı.wifi yakaladığında her yerde msn açabiliyordum.skype beleş görüşmeler de cabası.güzeldi yani.hala kullanıyorum.ve en son bitannica concise encyclopedia kurdum içine.merak ettiiğim herşey kısaltılmış mini ansiklopedimde.istediğim an bakabiliyorum.yapabildiklermin sadece bir kısmı bunlar.
    bunlardan başka tcpmp de en son altyazılı olarak yatağıma uzanarak stanley kubrick'in 1968 yapımı 2001 a space odyssey i izledim.kulaklıklarım kulağımda büyük rahatlık.
    wifi var evde.internet radiolarından radio dinliyorum resco radio ile.
    pocket tv ile tüm dünya televizyonlarını seyrediyorum.bütün ülkeler.mesela ntv var türkçe olarak.
    artık sytlusa da gerek yok.ftouch flo özelliği ile iphone ve htc özellikleri etende.
    yani yüklediğiniz programlarla bir dünya artık cebinizde.

• Ben de geç gördüm cevabınızı, ancak yazabiliyorum.
    Teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum, o yüzden biraz fazla -belki- dikkatlice düşünmeye çalışıyorum...
    Henüz bir karar verebilmişliğim yok. Beğendiğim cihazlar ise zaten daha pahalı...

neyse, süreç gitgide uzuyor :) ama iyi de oluyor, kafamda zaman içinde daha net olacak muhtemelen.
    Müsait bir zamandan bahsettiğiniz screenshot'u da atarsanız sevinirim...
    (mümkünse sanal klavye, ve pdf ve ebook görüntülerinden (veya sizin uygun gördüğünüz birkaç görüntü) olursa sevinirim)

İyi çalışmalar,
    alpman

quote:

quote:

arkadaşlar

Teşekkürler,

çok geç yanıtlıyorum ama fırsatım olmadı.screenshot atarım yakında.
    eten'in klavye ekli bir modeli vardı ama tam hatırlamıyorum.glofishlerden birisi.
    klavye sorununu çözen bir program var.onu kullanıyorum tek parmakla yazı yazmaya yarıyor.tek elle.
    yani klavye eksikliği sorun olmaktan çıktı.
    ne istediğinize iyi karar verip tam olarak istediğiniz şeye para vermenizi öneririm.sonuçta bu cihazlar genel olarak oldukça pahalı.benim temel amacım windows mobile kullanan bir cep bilgisayarıydı 2 sene önce ve ona para verdim.Doktor olduğumdan bir çok güncel tıp bilgisine kısa zamanda ulaşmamı sağlayan ve pdb formatındaki tıp kitaplarını cebimde taşımamı sağlayan bir cihaz oldu çok faydalandım ben etenden.iş aralarında bile dinlenirken bilgilerimi okuyabiliyordum.ayrıca gprs ten merak ettiğim şeylere ulaşmamı da sağladı.edge yok m600+ ta ama çok ta ihtiyacım da olmadı.wifi yakaladığında her yerde msn açabiliyordum.skype beleş görüşmeler de cabası.güzeldi yani.hala kullanıyorum.ve en son bitannica concise encyclopedia kurdum içine.merak ettiiğim herşey kısaltılmış mini ansiklopedimde.istediğim an bakabiliyorum.yapabildiklermin sadece bir kısmı bunlar.
    bunlardan başka tcpmp de en son altyazılı olarak yatağıma uzanarak stanley kubrick'in 1968 yapımı 2001 a space odyssey i izledim.kulaklıklarım kulağımda büyük rahatlık.
    wifi var evde.internet radiolarından radio dinliyorum resco radio ile.
    pocket tv ile tüm dünya televizyonlarını seyrediyorum.bütün ülkeler.mesela ntv var türkçe olarak.
    artık sytlusa da gerek yok.ftouch flo özelliği ile iphone ve htc özellikleri etende.
    yani yüklediğiniz programlarla bir dünya artık cebinizde.

• PDA al.Hem tel. hem bilgisayar. hem e-book
  • quote:

arkadaşlar

Teşekkürler,

aynı soruya screenshotlu cevap..

screenshotlar eten m600+ tan alınmıştır.

1.Bir fizyoloji kitabından jpeg resmin photo wiever adlı programla açılmış ve okunabilir çözünürlüğe getirildikten sonra yatay hale getirilmiş ekrandan okunuşu.program parmakla sayfanın hareketine izin veriyor.basitçe alttaki navigasyon tuşlarıyla da ileri geri yapılabiliniyor.

E-Book Reader

• ekran boyutları burda gördüklerinize çok yakın..

2.titanyumla ilgili merakımı gidermek için internetten gprs ile indirdiğim pdf dosyasının adobe acrobat 2.0 ile görünümü..reklam olacak belki ama en ucuz gprs vodafone'un haberiniz ola..

E-Book Reader
  • aynı görüntünün fullscreen olmayan hali.. yine yatık ekran görüntüsü..

E-Book Reader
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.