Şimdi Ara

E-booklar normal kitapları bitirebilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Basılı kitaplar hala çatır çatır satılıyor Dijital kitaplar aşırı pahalı ayrıca, belki Steam gibi bir sistem olursa çok satabilir.
  • Çevreyi düşüneceksek almasını isterim ben; onun dışında benim için dağlar kadar fark olmasa da ikisinin verdiği keyifler arasında, yine de fiziksel kitabı tercih ederim. Kitabı e-reader dan okurken de kitap nitelikli ve biçemi düzgünse yine aynı hissiyatı alabiliyor, aynı sürükleyiciliği yakalayabiliyorsun.
  • Dijital olanı basılı hali ile aynı fiyat oldukça zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa cevap:BİTİREMEZ.
    Zaten ebook'lar o kadar abartıldı ki ilk çıktığında çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
    Bilmeyenler için yazıyorum ilk çıktığında fiyatların çok uygun olacağını zannedilirken tüm dünyada normal baskı fiyatlarına yakın fiyatlarla satışa sunulması büyük bir hayal kırıklığı oldu ve beklenen büyük etkiyi yaratmadı.
    Fakat şunu da özellikle belirtmekte fayda var günümüz baskı kitapların kağıt ömrü azaldı.10-15 yıl oluyor ortalama.
  • Yaklaşık 9 aydır Kobo kullanıyorum. Kitap okumak benim için çok kolaylaştı. Yılda ortalama 10 kitap okurken 9 ayda 35. kitabımı bitirdim. Metroda, yatakta, parkta sayfalarca kitap okuyorum. Ancak basılı kitap okumanın da ayrı bir yeri var. Psikolojiktir belki ama o kitap kokusunun yerini hiçbir şey tutmuyor. Ayrıca kütüphaneyi genişletmek, arada sırada kitapların tozunu alıp altını çizdiğin satırları okumak ayrı bir keyif.
    İyi ki elektronik kitap okuyucu almışım. Keşke daha önce alsaydım. Eğer kitap okumayı seviyorsanız bütçenizden bir miktar parayı bu alete vermenizi tavsiye ederim.
  • Yani e-kitap hem kitabı bitirecek hem de kitaplık denilen bir şeyi bitirecek? İşi zor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.