Şimdi Ara

E.C.A CONFEO PREMIX-S 20.640 KCAL YOĞUŞMALI KOMBİ Almak İstiyorum Yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
40.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: Q_mes

yani bahsedildiği gibi sıcak suyu kapatınca soğuk su basılması gibi bir durum yok mu? demek istediğim sıcak su kapanıp açılınca tekrar suyun ısınması için beklenmesi gerekmiyor değil mi?

Sıcak suyu kapatırsanız 5-10 dakikalık bekleme zamanına bağlı olarak borulardaki suda muhakak 1-2°C ılınma olur bu bütün kombilerde böyledir ama soğuk su dalgalanması olmaz.

Anladım teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: Q_mes

merhaba ben de ECA ile DD arasında kaldım. ECA kullananlar sıcak sudan bu şekilde şikayeti olan var mı? Eğer kapatınca soğuyorsa kötü bir özellik..

ECA Confeo Premix'te sıcak su sorunu yoktur.

Ben kullanıyorum ve var. Banyoda sıcak suyu kapatıp açaya korkuyorum. Kapatım açtığımda sıcak su akarken bir de bakmışsın su hemen soğuyuveriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Ben kullanıyorum ve var. Banyoda sıcak suyu kapatıp açaya korkuyorum. Kapatım açtığımda sıcak su akarken bir de bakmışsın su hemen soğuyuveriyor.

Premix modeli? Forumda Premix modelini kullanan onlarca kişi var ilk defa siz soğuk su sorunu olduğunu söylüyorsunuz. Confeo Plus'ta sorun var ama Premix ilk oluyor.

@Hardcrss sizde böyle sorun varmı?
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    ben güneş enerjisi sistemi kullandığımdan bir kere kombi ile duş aldım. dolayısıyla deneyimim yok.

gözlemlediğim kadarını söyleyeyim. kombi ayarladığınız sıcaklığın 15 derece üstüne kadar ısıtıp gönderiyor. sanırım banyoda ya gelene kadar borularda kayıp olacağını düşünüyor. fakat bana 15 derece fazla geliyor. 8-9 derece kadar ısıtsa yeterli olurdu. minimun sıcaklık olan 35 dereceye ayarlasam bile bana su sıcak geliyordu.

suda dalgalanma yok fakat ılıştırmak için soğuk suyu az açınca kombi anında sıcak su göndermeyi kesti. bir daha denemedim.

birde şunu ekleyeyim, sıcak suyu kıstığım zaman armatür titremeye başlıyor. sanırım kombinin pompa basıncı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 21 Ekim 2013; 19:55:19 >
  • Merhaba bende yaklaşık dört aydır bu kombiyi kullanıyorum. Sıcak Su konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Oturduğum apartmanda hidrofor var. Hidrofordan kaynaklanan Su basıncı dalgalanmalarına kombi anında tepki veriyor. Çocukları yıkarken hafiften soğuk suyla ılıklaştırıyoruz problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle alınmaması gereken bir kombi hem ısıtmıyor hemde banyoda soğuk su dalgalanması var baymak almadığıma çok pişmanım.
  • Confeo premiks 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun yok banyo suyundaki sıcak su dalgalanmaları genelde su tesisatındaki basınç dalgalanmalarından oluşur eğer şebeke basınca sabit tutulamıyorsa bu her kombide olur basıncın sabit tutulabilmesi de her ev ve apartmanda farklı tesisat olduğu için ayrı bir çözüm gerektirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylaşımcı

Confeo premiks 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun yok banyo suyundaki sıcak su dalgalanmaları genelde su tesisatındaki basınç dalgalanmalarından oluşur eğer şebeke basınca sabit tutulamıyorsa bu her kombide olur basıncın sabit tutulabilmesi de her ev ve apartmanda farklı tesisat olduğu için ayrı bir çözüm gerektirir.

çözüm nedir ozaman. 50 derecede evi ısıtamıyorum.
  • Tesisatinizda sorun var plastik vana ve filtre kullandilarsa arti birde borularin bir yerinde kaynaktan dolayi cap daralmasi varsa oraya 115kw lik kazanda kouysaniz 90dada yaksaniz isinamazsiniz hastanin damarlari tikali anjiyo istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalado

quote:

Confeo premiks 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun yok banyo suyundaki sıcak su dalgalanmaları genelde su tesisatındaki basınç dalgalanmalarından oluşur eğer şebeke basınca sabit tutulamıyorsa bu her kombide olur basıncın sabit tutulabilmesi de her ev ve apartmanda farklı tesisat olduğu için ayrı bir çözüm gerektirir.

kombi sıcaklığını radyatörlerde bulabiliyormusun buna bak eğer yoksa tesisatın borularına, vanalarına, filtrelerine bakılması lazım radyatörlerde bu sıcaklığı buluyorsan petek boyutlarına bakmak gerekli

• quote:

quote:

baymak alsanda evin sicakliginda degisiklik olmayacakti. isinmamanin sebebi yetersiz metraj, evin yalitimsizligi, hatali tesisattir.

• bugün ustam baktı hata tesisata imiş. kombi fena değilmiş.
  • quote:

quote:

quote:

kombi sıcaklığını radyatörlerde bulabiliyormusun buna bak eğer yoksa tesisatın borularına, vanalarına, filtrelerine bakılması lazım radyatörlerde bu sıcaklığı buluyorsan petek boyutlarına bakmak gerekli

ustam petek yok yerden ısıtma fazla bilgimde yok.

•  E.C.A CONFEO PREMIX-S 20.640 KCAL YOĞUŞMALI KOMBİ Almak İstiyorum Yardım?

altta konvektör var sıva içinden çıkan borular böyle takılmış. ustam en sağdaki baştan 4. borunun metal geçişli olması gerektiğini söyledi.
  • quote:

E.C.A CONFEO PREMIX-S 20.640 KCAL YOĞUŞMALI KOMBİ Almak İstiyorum Yardım?

altta konvektör var sıva içinden çıkan borular böyle takılmış. ustam en sağdaki baştan 4. borunun metal geçişli olması gerektiğini söyledi.

İnşallah sorununu çözebilirsin sisteminde OT kullanıyormusun

• quote:

E.C.A CONFEO PREMIX-S 20.640 KCAL YOĞUŞMALI KOMBİ Almak İstiyorum Yardım?

ısınmamamın tek sebebi filtrenin plastik olması değil tabi ki, görünmeyen bir yerde kaynak hatası yapılmıştır. ters bağlanmıştır vs gibi şeyler.

• Orijinalden alıntı: paylaşımcı

yok hocam sorunu çözemedik haftaya yerden ısıtma olduğu için temizlik yapılacak birde ev net 100-110metrekare civarı 720metre boru kullanmışlar az mış. Ot nedir bilmiyorum.
  • Orijinalden alıntı: hardcrsskaynak dediğiniz plastiklerin birleşimi dimi. ters bağlantı ne bilmiyorum usta olsaydı söylerdi galiba.
  • Bu kombiyi almak üzereyim kaç paraya alırsam kazık yemem? Bir de termostat ne almalıyım? O dediğiniz markası modeli nedir?
    İzmir Manisa çevresi ucuza satan yer var mı?
  • suatin kullanıcısına yanıt
    eca confeo premix s 1700lira civarındadır, izmirde gıda çarşısında bulabilirsiniz,kombilerde en uygun fiyatlar orada
    oda termostatı olarak eca lago fb modülasyonlu oda termostatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 29 Aralık 2014; 23:56:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.