Şimdi Ara

E.C.A Honeywell Oda Termostatı T6360 yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
32.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: derya78

s.a arkadaşlar eca confeo plus kombim var oda da ise manuel 10 / 30 derece ayarlanan oda termostatım var ( eskiden 2012 den beri aynı oda termostatını kullandım arıza yaptı ve servis dün değiştirdiler yeni aynısını taktılar sıfır ve orjinal 110 tl ücret ödedim ) arıza yaptı değiştirdiler servis dün akşam 21 / 22 dereceyi ayarladım oda sıcaklığı 26 dereceye ulaşmasına rağmen kombi kapanmıyor çalışıyor kombinin üzerindeki petek ışığı sönmüyor sadece gaz 2 dk kapanıyor ve tekrar kombi çalışıyor

eski kullandığım oda termostatında 21 / 22 dereceye ayarlasam bile 23 / 24 derecede oda termostatı tık yapıp kapanıyor ve ev soğuyanan kadar 2 saat daha çok uzun süre çalışmıyordu bu neden kaynaklanabilir

servis yeni oda termostastı taktı acaba kablo bağlantı ters yapılmuş bağlanmış olabilir mi

bu oda termostastı

E.C.A Honeywell Oda Termostatı T6360 yardım

aynı durum bende de var kalorifer su sıcaklıgını max yapın yazıyor kitapçıgında yaptım fakat oda sıcaklıgı 22 derece dusuruyorum bir şey yok yanmaya devam farklı bir ayarmı gerekiyor veya gelen ucların yerinimi degiştirmeliyim..bu kombi ve kumandadan olan arkadaslardan kablo renkleriyle bagladıkları konumlara bakıp yazabilirlermi...
    ayrıca kombinizde bu termostadı 1 nolu klemensemi 33 nolu klemensemi takılı bakıp yazabilirmisiniz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 27 Şubat 2015; 23:01:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.