Telekom'dan gelen e-faturalarınızı (ev telefonu için olanı) görüntülüyebiliyor musunuz?
Bugün adresime gelen faturada ev telefonu faturasının artık adresimize gelmeyeceği, faturalara ttnet.com.tr'den ulaşabileceğimiz yazıyordu. Sitedeki e-fatura bölümüne giriş yapıp baktım ama geçmiş aylarda gelen Telekom efaturalarını görüntülüyemedim. ADSL faturaları açılıyor ama sabit telefonun faturaları için kullanıcı adı ve şifre istiyor. İstediği bilgileri girince de kabul etmiyor, hatalı girdin diyor... Aynı kullanıcı adı ve şifreyle internete de bağlanıyorum, kota da sorguluyorum. Yani hatalı falan değil...
Aynı sorunu yaşayan var mı? Telefon faturalarını görüntülüyebiliyor musunuz? ADSL şifresinden başka bir şifre mi gerekiyor?
Ayrıca telefonun basılı faturası (temmuz ayı) eve geldi ama internete daha yüklenmemiş. Şimdi ben ne diye kullanayım bu hizmeti? Amaçlarının ağaçları korumak olduğuna da inanmıyorum zaten. Öyle olsa her faturanın yanına birkaç da broşür eklemezler, 3-5 satırlık faturaları da kocaman yapmazlardı..