Şimdi Ara

E-ink tabletler ve dahası ( e-reader e-note çeşitleri ) incelemeleri ... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
10
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direkt özel mesaj özelliğim kullanıma kapalıymış pardon :D. Hocam ben öğrenciyim ve 2.elden soru çözebileceğim bir e-kitap okuyucu arıyorum. Yapmak istediğim tek şey soru kitapçığı pdf'lerini tablete atıp oradan soru çözmek. Satıcıya sorduğumda burada ki ürünlerin hiçbirinde not alma özelliğinin olmadığını söyledi. Çok garip bir durum bir de siz bakar mısınız acaba? Ama öncelik olarak standart bir stylus kalem bu tabletlerde çalışıyor mu onu sormak istiyorum.

Eğer linke güvenmiyorsanız İlan no: 1221182200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahoAga41 -- 9 Ocak 2025; 18:8:8 >

• MahoAga41 M kullanıcısına yanıt

Merhaba genç :) . Biraz geç oldu bildirimlere bakmamışı pardon :/ .

e-kitap okuyucuları sadece kitap okunacaksa çok idealdir .

2. el ilanı birsürü model marka var. Orada kalem destekli e-kitap okuyucuları eski modellerde de bolca vardır ama o satıcıda yok! Varsa da satışa o ilanda sunmuyor veya gerçekten yoktur ... Tahminim kapılmıştır .

Stylus kalemler kabaca teknolojileri 2 çeşit diyebiliriz ( Apple Huawei filan farklı aşırı özel teknolojilerden bahsetmiyorum ) . Samsung un satın aldığı Wacom kalemler ( S-Pen ) ve Microsoft un satın aldığı N-Trig tabanlı kalemler PC de Android te hatta E-Kitap vs yaygındırlar.

Ben de her iki teknolojili kalemler var telefon tablet pc ler e-kitap okuyucularınsa kullanıyorum.

İlla 2. el alınacaksa bazı gerçekleri iyi bilmek lazım ! :

Bende de yıllar önce aldığım sıfır ama zamanla eskimiş bazıları baya eskimiş modeller var. Ara ara eski modelleri de kullanıyorum ama hepsinde her daim akım koruyucu ile şarj etmişimdir ve bataryaları şaşırtıcı uzun gidiyor. Akım Koruyucu kullanılmayan bataryaların ömrü kısadır hatta bazılarında şişer patlar da ...

O tür yerlerdeki cihazlar nasıl şarj edilmiş bataryaları ne haldedir muamma ! Risklidir de. Üstelik öğrencisin dikkatli olmalısın.

Bana kullanım senaryolarından bahset : Soru kitapçığı ise kesin A4 ebatlıya yakın bir tablet öneririm.

Bataryası uzun gidecek ama güçlü bir donanıma da gerek yok. Öğrenciyim oyun da oynarım filan oyun odaklı tabletlere ayrıca aşırı bedeller ödeme derim.

Ekranı kaliteli orta seviye uzun pil ömürlülere ama SIFIR olanlara bak derim.

Öğrencisin diye bütçen nedir ona göre bakalım yönlendirmede yardımcı olalım.

Ne sınavı için ? İlerisi için de ekstra düşünülebilir de .

Ekran türü kesinlikle OLED/AMOLED önermem! IPS paneller idealdir...

Cevaplarına göre önerilerimi listelerim .

Şuan aklıma gelen Sytlus kalem destekli orta seviye hem de fena olmayan bir tablet :

xiaomi
    Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye
    https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-pro

• Samsungyoutube
    Samsung Color E-Paper is a paper-thin, ultra-low power and lightweight display serves as an energy efficient alternative to traditional analog and paper-based promotional materials. Say goodbye to wasteful posters. Upgrade to a versatile, easy-to-manage signage solution with Samsung’s advanced color imaging algorithm and an intuitive, easy-to-use interface. *Coming in the first half of 2025. Discover more at smsng.co/B2Bsolutions #EPaper #ColorEpaper #DigitalSignage #ISE2025 #Samsung
    https://www.youtube.com/watch?v=6bgsFuBvmxM&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.