merhaba arkadaşlar Bilgisayarımdan kaynaklanan bir problemden dolayı MEB'in eokul sitesinde grafikler üstüste çıkıyor.devamsızlık vs.. giremiyorum.uyumluluk modlarını denedim yine aynı.. farklı tarayıcılarla hiç işlem yapılmıyor zaten MEB herşeyi internet explorer'a göre tasarladığı için.java ve activx kaldırıp kurdum yine olmadı.ie ayarlarını sıfırladım o da olmadı.format atmak istemiyorum, çünkü tarayıcıdan kaynaklanıyorsa yine devam edebilir.bayadır uğraşıyorum çözemedim.bu problemi nasıl çözebiliriz?yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. okulun interneti ile resim yüklenmiyor.en kısa zamanda ekleyeceğim.
İşletim sisteminiz Windows Xp ise internet explorer 7 de test edin. Windows 7 ise üzerinde direk olarak internet explorer 8 gelmekte Active x i nasıl yüklediniz?
işletim sistemi windows 7. activex denetimi otomatik kuruldu.
Bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı hesabı oluşturarak girebilirsiniz.O zaman düzgün açılacaktır.
evet yeni hesapla problem çıkmadı.yardımınız için çok teşekkürler.
sorunun çözümünü buldum.başlat>tüm programlar> 64 bitlik internet explorer ile açmamız gerekiyormuş.
Bu sorun çözüldüğüne göre, daha sonraları benzer durumla karşı karşıya kalan arkadaşların konu aramalarını kolaylaştırmak adına daha genel açıklamalar içeren diğer konudan devam edilebilir. İyi forumlar.