Bildirim
E pin e 2 kat bonus rp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
20 ekim diye biliyorum. -
12-20 Ekim tarihleri boyunca. -
..'ya kadar tarzı şeyler duyunca hep bende biraz anlama bozukluğu oluyor O yüzden şöyle bir sorum olacak, 20 Ekim de dahil mi bu bonus şeyine?
Edit: Yazım yanlışı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 18 Ekim 2013; 12:10:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar şimdi de 7000 rp lik skin tavsiyesi istiyorum
7000 rp skine vermek ne kadar dogru olur bilemem.bence o kadar skin çekme degmez.şampiyon havuzunu daha fazla doldur kostümlü oynamakdan daha cok zevk alirsin. -
20 ekim dahilmi 20 ekimde alsak saat gece 24:00'a kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Pweck
7000 rp skine vermek ne kadar dogru olur bilemem.bence o kadar skin çekme degmez.şampiyon havuzunu daha fazla doldur kostümlü oynamakdan daha cok zevk alirsin.
su anda sadece jinx trundle ve viktor yok şampiyon olarak sıkıntım yok yani.Sağol yine de
Belki bir paket yaparlar Çıkan bütün limited skinli şampiyonlarla -
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleJift
Belki bir paket yaparlar Çıkan bütün limited skinli şampiyonlarla
umarım ama sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KorayPicak
quote:
7000 rp skine vermek ne kadar dogru olur bilemem.bence o kadar skin çekme degmez.şampiyon havuzunu daha fazla doldur kostümlü oynamakdan daha cok zevk alirsin.
su anda sadece jinx trundle ve viktor yok şampiyon olarak sıkıntım yok yani.Sağol yine de
bir el versende jayce oynasam cok güzel olur hani
20 sine kadar ayın -
quote:
Orijinalden alıntı: kawaguchi
quote:
Orijinalden alıntı: KorayPicak
quote:
bir el versende jayce oynasam cok güzel olur hani
al senin olsun hesabım bayram bayram insanları sev****
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X