Şimdi Ara

E-posta kotası limitsiz bir hosting firma öneresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam ile Home ofis şekilde çalışıyoruz, şahıs firmamız var. İnternet sayfası sadece yasal sorunluluk nedeniyle aktif. Asıl iş trafiği eposta ile yapılmakta. Hali hazırda natro.com dan alan adı ve hosting paketi kullanıyorduk. Bugün itibariyle üyeliğimiz sonlandı. Destek konusunda çok iyi bir firma olmakla beraber eposta kotası 250mb ve ilave ücretle bile yükseltilemiyor.. Geçen yıl zoraki uzatmıştık. Bu konuyla ilgili arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum..Hizmet ve destek kalitesi natro.com gibi fakat eposta kotası olmayan bir firma önerebilir misiniz ? İkinci olarak da, bugün itibariyle alanadı süremiz doldu. Hosting paketi ise 30 ekimde biticekmiş. Ben şimdi alan adımızı başka bir firmaya taşıyabilir miyim ? Cevaplar için teşekkürler.. saygılar..

• Alan adını transfer etmene izin vereceklerini zannetmiyorum.
    Süresi sona ermiş olsa bile kilitli değilse normalde transfer edebilirsin.

Mail için google veya yandex gibi sağlayıcıları kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Alan adını transfer etmene izin vereceklerini zannetmiyorum.
    Süresi sona ermiş olsa bile kilitli değilse normalde transfer edebilirsin.

Mail için google veya yandex gibi sağlayıcıları kullanabilirsin.

Cevap için saol. ilk cümlelerden hem izin vermezler hem de kitli değilse transfer edilir anlamı çıkardım.. hangisi ? firma adımızla alanadı kullanmak istiyoruz.. o nedenle ücretli firmalardan alacaz mecburen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer güvenilir bir firma olsun başım hiç bir zaman ağırmasın diyorsanız natro'yu öneririm. Eğer yurtdışı firmalar da size uygunsa godaddy tavsiye ederim.
    Ayrıca ben şuan batıhost kullanıyorum tabiri caizse merdiven altı firma denebilir ama hizmetleri gerçekten kaliteli şüpheniz olmasın.
  • Cevap içşn tşk.. merdiven altı bu sektörde nasıl oluyor anlamadım :) godaddy ye baktım.. onda da eposta sınırlı.. Bu arada biri mesaj yazmış, alan adı süresi dolduysa mevcut yerden uzatmalısın demiş.. doğru mu bu ? uzattıktan sonra hemen başka yere taşıyabilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merdiven altından kastım küçük ölçekli hiçbir referansı falan olmaması anlamında :) Eğer alanadının süresi dolmuşsa zaten herkese açıktır istediğin yerden alırsın. Süresi dolmamışsa aynı yerden uzatabilirsin. Ayrıca daha önce ihs ile de çalışmıştım onlarında hizmetleri kaliteli ama fiyatlar biraz yüksek.

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    merhaba, şimdi anladım dediğini :) natro eposta kapasitesi haricinde çok iyi firma.. hala aklım almıyor bu devirde öyle bir firma parasıyla bile kota arttıramıyor.. 10 eposta adresi her biri 250mb kotalı paketteyim. 2 eposta kullanıyoruz.. diyorum ki parasıyla kotayı 500mb yapın.. hatta 8 eposta yı istemiyorum o kapasiteyi 2 adreste verin.. aldığım cevap "mümkün değil" maksimum 250mb limit.. piyasa raporu geliyor 10mb , 2 tane konşimento geliyor 20mb.. 1 haftada doluyor kota.. resmen şaka gibi bu eposta olayı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsterniz batihostu inceleyin. Ben yıllık 90 tl olan hosting paketini kullanmaktayım istediğiniz depolama alanına sahip sınırsız eposta hesabı açabiliyorsunuz hosting paketindeki depolama alanından kullanıyor. Sanıyorum 20gb civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 16 Eylül 2014; 7:08:45 >
  • Yandex kurumsal mail tavsiye ederim. Hem ücretsiz hem limitsiz.

https://kurum.yandex.com.tr/domains_add/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Yandex kurumsal mail tavsiye ederim. Hem ücretsiz hem limitsiz.

Mesajın için tşk.. İncelicem hemen.. Fakat natrodan tescilli mevcut kullandığımız alan adı uzantısıyla yandex ten mail hizmeti alınabilir mi ? Anlamadım açıkçası..

• Evet kullanabilirsiniz. Sadece alanadınızın ns adreslerini değiştirmeniz yeterli. Zaten sizi yönlendiriyorlar.
  • quote:

Evet kullanabilirsiniz. Sadece alanadınızın ns adreslerini değiştirmeniz yeterli. Zaten sizi yönlendiriyorlar.

obaaaa :) süpermiş yahu.. ns adresini ben kontrol panelden mi değiştiricem ? Bu kısmı kapasitesi ne kadar ? ücretsiz olması neden ki ?

• Hosting aldığınız firmanın kontrol panelinden alanadı kısmından ns adreslerini değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Hosting aldığınız firmanın kontrol panelinden alanadı kısmından ns adreslerini değiştirebilirsiniz.

Evet şimdi okuyorum talimatları.. dns kosmı basitmiş ama doğrulama kısmı biraz karmaşıkmış.. ben bunu yarın sabah açık zihinle okuyum :) çok saol tavsiyen için yandex disk özelliği de varsa dehşet olur :)

• @Virinom:

Süleyman Bey (Virinom) sizi tarafımızı karalamak suçundan avukatlarımıza havale edeceğim, Merdiven altı dediğiniz firma olarak, binlerce TL vergi veriyoruz, araştırmadan sormadan bilmeden merdiven altı firma olarak bizi etiketlendirmeniz çok terbiyesizce bir davranış.
  • Hizmetleri kaliteli şüpheniz olmasın demiş, kötü birşey yok. Merdivenaltı küçük firmalar için kullanılan bir tabir oldu artık.
  • quote:

Yandex kurumsal mail tavsiye ederim. Hem ücretsiz hem limitsiz.

Bende kurumsal mail kullanıyorum ama limitsiz olup olmadığı konusunda tereddüte düştüm gerçekten öyle mi yoksa kendi mail server kotamızdan mı kullanıyoruz?
  • mevcut maillerin toplam boyutunun ne kadar olduğunu da gösteren bir şey olsaymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.