Şimdi Ara

E SINIFI VE TERCİH ( NOBODY KNOWS!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nobody knows

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

jaguar xf

Servisi bile yok hocam barakada bakım yapıyorlar

Bunu ben kendım dıle getırdım abımde suan xf 2.2 portfolio var hıcbır e sınıfında olmayan donanımları sessizligi ahsap ıscılıgı yetıyor

Zaten sizin yazınızda okudum objektifliğinize güvenerek yazdım .

benim içinde 2.el değeri önemli hemen paraya çevirebilmem lazım xf 10 numara araba ama 2.el sıkıntı zararı çok gencım sıkılınca değiştiriyorum o kadar zarar benim gibileri yıkar .

Ama işin yolunda olur uzun yıllar binersin konforu özellikleri duruşu herşeyi ben burdayım dye bağırıyor gırtlak dolu araba . Kazasız belasız kullanın dostum .

Valla bızde cok sık arac degıstırıyoruz degıstırırkende aldıgımız yere verıyoruz aracı 5.000tl cıvarı daha fazla kaybın oluyor ancak satıcam dıye kıvranmıyorsun bu tur araclar zaten ne sahıbındende satılır nede araba pazarında

• yıldızı yeter
  • F10 M sport paket neden mi ? nedeni yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnchaineD

Adam anketör oldu ya Beşiktaşta dolaşırken anketörleri görünce aklıma nobody knows gelir oldu. Takdir ediyorum valla sizi

Selam Jettacı kardeşş :D

Benim yerime bir anket doldur be kardeş oralarda .

Takdire şayan olmak ne mutlu
  • E serisi beyaz AMG paket tek geçerim. Tabi BMW 5 Seriside çok güzel araba. En iyisi ikisinide bana verin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

jaguar xf

Servisi bile yok hocam barakada bakım yapıyorlar

Bunu ben kendım dıle getırdım abımde suan xf 2.2 portfolio var hıcbır e sınıfında olmayan donanımları sessizligi ahsap ıscılıgı yetıyor

Zaten sizin yazınızda okudum objektifliğinize güvenerek yazdım .

benim içinde 2.el değeri önemli hemen paraya çevirebilmem lazım xf 10 numara araba ama 2.el sıkıntı zararı çok gencım sıkılınca değiştiriyorum o kadar zarar benim gibileri yıkar .

Ama işin yolunda olur uzun yıllar binersin konforu özellikleri duruşu herşeyi ben burdayım dye bağırıyor gırtlak dolu araba . Kazasız belasız kullanın dostum .

Valla bızde cok sık arac degıstırıyoruz degıstırırkende aldıgımız yere verıyoruz aracı 5.000tl cıvarı daha fazla kaybın oluyor ancak satıcam dıye kıvranmıyorsun bu tur araclar zaten ne sahıbındende satılır nede araba pazarında

Alıcı dediğin gibi sahibindene bakmaz , pazara hiç gitmez .

Çevrede önemli aracı satılığa koymadan satılır yine . 3-5 eş dosta söyleyince

• Alman olsun çamurdan olsun hepside olur
  • o nasıl bir muhabbettir öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

E serisi beyaz AMG paket tek geçerim. Tabi BMW 5 Seriside çok güzel araba. En iyisi ikisinide bana verin

Dükkan senins S- LİNE A6 da var onuda alabilirsin
  • quote:

quote:

E serisi beyaz AMG paket tek geçerim. Tabi BMW 5 Seriside çok güzel araba. En iyisi ikisinide bana verin

Hocam her gün 3ünüde tokatlıyorum sorun yok

• quote:

quote:

quote:

JETTA ile mi ? genelde jettalar tokatlıyor ferrari tokatlamış biri konusu vardı biraz önce forumda hemde 1.2 tsı ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

JETTA ile mi ? genelde jettalar tokatlıyor ferrari tokatlamış biri konusu vardı biraz önce forumda hemde 1.2 tsı ile

3.0 305Hp ile hocam ben cettacı değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Artik bu araclari almak cok kolay. Bu yuzden almayani dovuyorlar. Ayda 5-6 bin tl kazanan adam icin cok zor degil almak. Kurumsal bir firmada 3 yil yardirip mudur yardimcisi olsan alirsin. Ahim sahim bisey degil

Vallahi hocam eve 11 bin tl giriyor şu araçlardan birini almamız söz konusu bile değil şu an.5-6 bin tl geliri olan bir insanın bu araçlara binmesi imkansızında ötesinde.Özellikle İstanbul'da.

aynen düşünüyorumda şaka gibi cidden millette iyi cesaret var kredi falan sırf şekil olsun diye riske girmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Artik bu araclari almak cok kolay. Bu yuzden almayani dovuyorlar. Ayda 5-6 bin tl kazanan adam icin cok zor degil almak. Kurumsal bir firmada 3 yil yardirip mudur yardimcisi olsan alirsin. Ahim sahim bisey degil

Vallahi hocam eve 11 bin tl giriyor şu araçlardan birini almamız söz konusu bile değil şu an.5-6 bin tl geliri olan bir insanın bu araçlara binmesi imkansızında ötesinde.Özellikle İstanbul'da.

aynen düşünüyorumda şaka gibi cidden millette iyi cesaret var kredi falan sırf şekil olsun diye riske girmeler.

Birbirlerinden görüp alıyorlar

Sorgulayın o F10 ların W212 lerin plakalarını %80 i rehinlidir bankadan alınmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

A6 mükemmel bir araç. Ancak yeni kasasından pek hoşlanmadım, özellikle bagaj kısmı A4'dü andırıyor. Etrafta çok olmasına rağmen 5 serisi derim.

Bagaj kısmı çok kaba duruyor bana nedense öyle geldi
  • up
  • Ne muhabbet dönmüş...
  • F10 hertürlü 5.25d xdrive
  • Bi XF'e bakıp benim olucan derim bir de panemeraya ,cls'ye de diyorum.amma çok arabaya diyormuşum

5-6 bine istanbulda.yaşamadan alınır.eğer o parayı(11bin)sadece ben kazanmış olsaydım da 5 serisini gözümde koymazdım

Benimde yiyiciliğim bu sene bitecek umuyorum.bakalım hayat bize kaç papel olacak...

İstanbul zor.birikim yapmak , yemeden durmak zor.gideceksin küçük illere.büyük şehire yakın olacak ama arada kaçamak için.ozaman o paralara arabada alınıyor evde. Bunun birsürü örneği var çevremde.

Gelin beylikdüzüne miss gibi sıfır eve...Açılın artık istanbulun o sıkışık göbeğinden...

• Beğenmediğinize ben razıyım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.