selamlar arkadaşlar..model helikopter işine yeni girdim ve lama v4 heli aldım..fakat takıldıgım bir nokta var..kumanda pilini hiç değiştirmedim ve bu gün sürüş yaparken bi anda helikopter sabit dönüş yapıp kumandayı devreden çıkardı ve sabit dönüş le bi süre alçaldı ve birden düştü..ordaki yeşil ışık yanması lazımken kırmızı ve yeşil olup ikaz gibi uyarı verdi..kumanda pilinden mi acaba tam da emin degilim aslında kumanda üzerinde ki ledlerden sadece kırmızı yanıyo yanında ki sarı bile yanmıyor.. kumanda içinden çıkan piller galiba şarjlı çünkü kumanda üzerinde adaptör girişine benzer bir giriş var..fakat ben nedense bunları şarj edemedim..takıyorum kendi şarj aletine ve bekliyorum bakıyorum 1 saat sonra hiç bir değişim yok..kumanda kapalıyken takıyorum yine aynı açıkken takıyorum yine aynı..üzerinde ayrıca 4 adet yukarı aşagı düğme var acaba onlarla bi alakası olabilir mi...yardımcı olacak arkadaşlar var sa lütffen yardımcı olabilirler mi..şimdiden teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme