Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftalardır bu eten m600 plus ı kullanıyorumda hala cevap alamadığım bir soru var.Bu romda kurulu gelen programların ne işe yaradığı hakkında hala bir bilgisi olana rastlayamadım.Eten etphone diye bişi var bunu biliyorum telefon arama tuşlarının görselliğini değiştiren bişi ama su skypee ve microsoft gibi bişiler yazan programların ne olduğunu ve ne işe yaradığını hala anlayabilmiş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 9 Kasım 2006; 1:33:44 >
  • Skype bildiğimiz skype programı.. Net üzerinden telefon görüşmesi sağlayan program. Microsoft ise MSN messenger..
  • peki bu skype programına cihazdan nasıl ulaşacağız ben bir türlü program ikonlarında bu programı çalıştıran bişeye rastlamadım
  • M600+ dün elime geçti çok güzel ve farklı bir cihaz.Piyasadaki diğer PPC lerle alakası yok.Ayrıca en ufak bir sorunda bile Ultravizyon firması cihazın arkasında duruyor.İçiniz rahat olsun.Emin olun KVK,Genpa gibi isimleşmiş şirketlerden bile daha iyi hizmet veriyorlar.Ufak bir sorum olmuştu Ultravizyona mail atarak sorumu yönelttim.Ultravizyondan Tunç Bey en kısa sürede telefonla arayarak sorunumun çözümü için destek verdi.İlk defa böyle bir hizmetle karşılaştım kendisine ve Ultravizyona teşekkür ederim.
  • Ultravizyon ve Tunç bey bu işi çok ilerletir ve Türkiyenin en büyük elektronik distribütörü olur.Hiç daha önce karşılaşmadığımız derecede bir hizmet veriyorlar.Evet olması gereken belki bu ama daha önce hiç böyle bir sistemle karşılaşmamıştık.Herşeye anında cözüm bulup bizzat ilgilenmeleri gercekten cok takdir edeilecek bir olay
  • selam dostum skype yi bende snin gibi aramış ama bulamamıştım :) bende skype.com dan indirdiğim programı kurdum gitti, skype ile gprs ile de bağlanabilirsin ama bağlantı hızı yavaş olduğundan sadece chat amaçlı kullanabiliyosun, program açıldığında sadece wifi sistemlerle çalışır tarzında bi uyarı gibi bişey veriyo onu okeyle geçiyosun ve gprs le bile online olabiliryorsun.

gelelim asıl konulara, daha önce sizden yardım istediğim konu alarm konusunda bir gelişme yok arkadaşlar malesef aynen devam bi çözemedim halen dismiss çıkmıyo ööle takılı cihaz alar vakti geldiğinde :)

şimdi 1 nci sorum gprs konusunda, bu hayvan ben gprs ayarlarını yaptığında kafasına göre bağlanıyo ve mailleri zartı zurtu kontrol ediyo her defasında bağlantıyı kesmeme rağmen aradan zaman geçtikten sonra bi açmışımki yine gprs e bağlanmış, bazende gelen mailleerden anlıyorum gprs e bağlandığını, bunu kapatmamızın bir yolu (gprs bağlantı ayarlarını sil demeyin o şekil kullaanıyorum çünkü şu anda ) varmı, aynı şey sizinde başınıza geldimi ?

ikinci sualimde netfront kullanan arkadaşlara, bunda activex i enable etmemiz için ne yapmamız gerekiyo ? ip cam kullananlar varsa bilirler ip cam için explorerla bağlandığınızda küçük bir cab dosyası yüklemesini ister bunun içinde güvenilen sitelere eklemeniz gerekir web sayfasını bende netfront içinde güvenilen siteler diye bişi bulamadım belki başka bir yolu vardır diye size sorayım dedim.

konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını taleb ediyorum, saygılar :)

• GPRS Sorunu için;

Start/Settings/Connections/Connections'a girin, oradan Advanced sekmesine geçin ve Select Networks'e tıklayın..

İki adet seçenek mevcuttur. Yukarıdaki seçeneği My ISP'den My Work Network'e getirmeniz gprs'inizin deaktif edilmesi demektir. İşareti kalıcıdır ancak gprs'iniz ile otomatik bağlantı kurulamaz. Daha sonra gerektiği takdirde tekrar aynı yerden seçeneği eski haline getirmeniz Gprs'e tekrar bağlanabilmeniz için yeterli..

Diğer sorularınızı şimdilik yanıtlayamıyorum..
  • sağol dostum gprs için verdiğin detay çok işime yarıyacak. teşekkürler
  • İk kurulduğunda yüklenen Eten Skype Setting ne işe yarar?
    --- Start / Settings / Personal / Sounds & Notifications /Skype Receiver Switch bölümündeki eklemeyi yapar...

Normalde SKYPE zaten yüklü gelmez.
  • Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.Contacts listemde hem sim listesi hem de telefona kayıt edilen liste mevcut.Bunu teke indirmem mümkün mü.Kataloğu okudum.Sim manager diye bir dosayadan bahsediyor ancak kataloğun anlattığı yerde bende öyle bir dosya mevcut değil.O yüzden sim rehberini düzenleyemiyorum.Tek tek silmem gerekiyor veya telefona kaydetmem gerekiyor onda da el kilitleniyor bir süre sonra..Şimdiden teşekkürler
    Arkadaşlar ayrıca bu katalogta yazan bazı şeyler, menuler cihazdakiyle farklılıklar gösteriyor.Acaba farklı sürümler için de hazırlanmış olabilirmi.Bazı yerlerde menülerde gözükemsi gerken şeyler cihazda çıkmıyor.Bunun sebeb nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakfire -- 10 Kasım 2006; 9:38:39 >
  • Katalog genel olarak hazırlanmış, benim cihazda da kızılötesi olduğundan bahsediyor mesela, halbuki yok..

Benimde ''Contacts'' bölümümde hem msn'imdeki kullanıcılar hem de rehberimdeki numaralar beraber gözüküyor. Tabi msn'dekiler çok daha fazla olunca aradığın numaraya ulaşmak vakit alıyor, istenmeyen bi durum..

Bu durumda menu'den ''view by'' seçeneğine gelip ''company''yi seçiyorum ve contacts'ı her açtığımda karşıma None(msn listem) ve de Sim Contacts(sim rehberim) şeklinde 2 başlık geliyor, Sim Contacts ile sim rehberimdeki kayıtlara None ile de diğer kayıtlara ulaşabiliyorum..

Bu şekilde denersen kullanışlı olacaktır. Ama diğer türlü birini tamamen kaldırmayı hiç denemedim..
  • Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu verdiğin bilgi.Bende tarif ettiğin yerde filter ı kullanmaya başlamıştım.Onda da no categories diyince sadece rehber çıkıyor ama senin söyleidklerin daha kullanışlı gibi.Bir de sanırım tuş kilidi için kapama tuşuna basmak yeterli oluyor.hem ekran kapanıyor hem de tuş kilidi oluyor.Ayrıca masa üstüne keylock öğesini koymaya gerek kalmıyor.Ben öyle kullanıyorum snaırım mantıklıdır:)İyi günler
  • Önemli değil..

Tuş kilidi bence de gereksiz, masaüstünde fazladan yer kalpılıyor, kullanmadığın, kılıfında sakladığın zamanlarda kapama tuşundan ekranı kapamak çok daha akıllıca.. Hem cihaz kilitleniyor hem de batarya dayanımı yükseliyor..
  • arkadaslar aynı makinayı kangurum da satıyor migros yani hangisinden almalıyım sizce.tesekkürler
  • Tabiiki ucuz olandan yani kangurumdan.Göz göre göre kazıklanmayalım.Cihaz aynı cihaz.Hepsi ultravizyon garantisinde.Hepsiburada falan daha pahalı kanguruma göre.ben kangurumdan aldım için rahat olsun.
  • Arkadaşlar mesaj yollarken kısa olsada 2veya 3 mesaj olarak gönderiyor.Diğer cihazlarda tel.dilinden dolayı böyle yapıyordu ama bu cihazda neden yapıyor.İngilizce kullanıyorum ama yine de fazla karakter olarak algılıyor.Nedir bunun çaresi bilen var mı?Ayrıca arka plan resmi olarak konan bir resim soluk çıkıyor.Arka planı normal hale getirmek için ne yapmak lazım.
  • O solukluk dediğin transparanlık derecesinden kaynaklanıyor. Pictures&Videos'a gir ve arkaplan olarak ayarlamak istediğin resmi aç, daha sonra menüden set as today background seçeneğini tıkla.. Çıkan ekrandan resmin hangi bölümünün arkaplan olacağını ve hemen altından Trancparency Level yazan kısımdan ise saydamlık değerini ayarlayabilirsin.. %0'a getirmen normal netliği sağlamana yetecektir..

Mesaj konusunda ise kullandığın klavye eğer ki Türkçe klavye ise istemeden Türkçe karakterler kullanıyor olabilirsin ona dikkat et, hiç edemiyorum diyorsan klavye dilini ingilizce olarak belirle..
  • çok teşekkür ederin sayende buldum.Bir de block liste bir numara kaydedince ve o numara arayınca ilk önce çalıyor sonra susuyor.arayan numarayı da cevapsız olarak gösteriyor.normal mi? arayanı göstermeyen ve çalmayan blocklist kullanan ve neredn bulabileceğimizi bilen biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakfire -- 11 Kasım 2006; 21:24:33 >
  • Block list hiç kullanmadım ancak sistemden kaynaklı olacağını düşünüyorum, aynen full screen caller uygulamasındaki önce normal arama daha sonra ise gereken ayarın ekrana geldiği gibi, veya melodilerin geç çalıp geç susması gibi..

Sitelerinden yeni romları takip edin, ve yenilendikçe cihazınıza yükleyin, bu tip hatalar zamanla farkedildikçe güncel romlar ile giderilecektir..

Sanırım en son eten için 0230 romu, casper içinse 0218 rom'u yayınlandı, yenilerinin de yolda olduğunu duyduk, ancak belirteyim eten m600 ve casper m600 ne kadar aynı cihazlar olsa da romları birbirine uyumsuzdur..
  • desteğiniz için çok teşekkür ederim.Peki bu romu nereden bulabilirim.internettekileri indirmek güvenilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.