Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bluetooth gps alıcı alacaksın harita yükleyip kullanacaksın.
  • M600+ kullanıcısıyım
    isbankası ve yapı kredi
    internet bankacılığını pda'dan
    kullanamıyorum.
    isbankası sayfası açılıyor ancak
    java script error
    'document.body'null
    diye bir mesaj çıkıyor.
    Ne yapmalıyım?
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  • opera veya netfront yukleyin.
  • bana yardımcı olursanız sevinirim:
    yaklaşık 6 aydır kullandığım eten'dün format attım ancak tüm yüklemeleri yaptığım halde aktivasyon işlemini yapamadım
    oysa geldiğinde aktivasyon kodunu da alıp türkçeleştirmiştim.
    küçük kitapcıktaki başlat-ayarlar-ekranı ve sistem tabına giriyorum WinCe yok
    o nedenle çoklu dil desteğine ulaşamıyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • dün bu mesajı yazdıktan sonra sanırım scyn yaparken oluşan hatadan olsa gerek eten m600+ kilitlendi
    soğuk raset atıyorum 1- 1.5 dkk açılıyor ve kilitleniyor. tüm forumu gezdim ancak nedenini ve nasıl format atılacağını bulamadım. 2 yerde vardı denedim olmadı şu anda tel kilitli ve açılmıyor bu konuda yardımınız beni sevinidirecek. servis tellerine de ulaşamıyorum.(katalokta yazılı tel var açmadı adrese girdim değişmiş. oradaki telleri aradım ses yok. lütfen yardım. ..............................

sanırım oldu soğuk raset attıktan sonra açılırken truncu ekrandayken kırmızı no tuşuna basılı tuttum çıkan ekranı yes ledim ve şu an yüklüyor...
    aynı problemi yaşayanlara yardımcı olur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorum -- 24 Eylül 2007; 13:58:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erdorum

bana yardımcı olursanız sevinirim:
    yaklaşık 6 aydır kullandığım eten'dün format attım ancak tüm yüklemeleri yaptığım halde aktivasyon işlemini yapamadım

Bu problem devam ediyor
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdorum

bana yardımcı olursanız sevinirim:

öncelikle mobilera tarafından yazılımış olan türkçeleştirme paketini yükleyerek menüde görebilirsiniz cihazınızın kilitlenmesi büyük bir ihtimalle karta kurmuş olduğunuz bir program dan olabilir örneğin (sbp plus ) hafıza kartını çıkarıp tekrar deneyin

• evet ... çok teşekkürler

kilitlenme olayı (sbp plus )tan kaynaklandı toube ye yüklenen m600+ sistemini değiştiren güzel bir program vardı izlemişsinizdir.. hani elle kumanda :)) (özendik işte)
    bir de onu telefon hafızasına kurmuştum o nedenle zor format attım (yukarıda anlattığım gibi)

şu an mobilera türkçeleştirmeyi arıyorum
    tekrar teşekkürler
    saygıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorum -- 25 Eylül 2007; 17:11:36 >
  • Arkadaşlar 6 gün önce mavi bilgisayardan ETEN M600+ aldım.(600 ytl+12 ay vade)Cihaz gerçekten iyi.Kilitlenme problemi filan yok.Şu an programlarını araştırıyorum.Yalnız bir sorunum var.Bir kaç defa fotoraf çekmek isterken düğmeye bastığımda yeterli hafıza yok uyarısı ile karşılaşdım.Telefonu reset atınca bu sorun ortadan kalktı.Sizce neden böyle bir uyarı aldım.Bu arada dış çekimleri baya iyi fakat iç ortam çekimleri hiç hoşuma gitmedi.Acaba iç ortam için en iyi kaliteyi elde etmek için özel ayarlar var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.....
  • arkadaşlar benim bir sorunum var, cebimden çıkarıp telefon edicektim ama cihaz donmuştu ve hiçbir tuş işe yaramıyordu. bende pili çıkarmak zorunda kaldım. şimdi açma düğmesine basınca karşıma yeşil bir ekran çıkıyor, press reset to enter system diyor. reset tuşu yani cihazın solundaki küçük tuşa basıyorum ama hiçbir tepki vermiyor.. ne yapmam gerek acil yardımlarınızı bekliyorum
  • Merhaba arkadaslar,
    Ben de gectigimiz pazar gunu M600+ alarak araniza katildim. Alet gayet guzel ama Wi-Fi sorununu bir turlu cozemedim.
    Kitapcigi nerdeyse bastan sona okudum. Buradaki tum mesajlari okudum ve ondan sonra,
    Hard reset attim alete. Ultravizyonun sitesinde yazdigi gibi GPRS'ten once Wifi ayarlarini yaptim. Hatta sorun cikmasin diye sim karti takmadim. Evdeki wireless router'daki tum guvenlik seceneklerini kaldirdim olmadi, WEP sifresi, WPA sifresi koydum yine olmadi
    Alet Settings-Connections-Network Cards-Wireless'ta router'a
    Connecting diyor ve orada kaliyor. WLAN Utility'den bakinca da devamli olarak sirayla 2 saniyede bir connected ve disconnected diyor.
    My Work Network secili ayni ultravizyon sitesinde yazdigi gibi.
    Ne olur bu isten anlayan birisi varsa yardim etsin bana..
    Yoksa aleti bir hisimla parcalamaktan korkuyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetremzi2 -- 26 Eylül 2007; 18:43:03 >
  • Arkadaşlar bu aletin driver larını nereden bulabilirim ?
  • Ayrıca oyun,tema ve programları nereden bulabilirim ? Wi-fi ağı bulduğu halde alet gprs ten bağlanıyor internete. Bunu nasıl değiştirebilirim ?

Teşekkürler...
  • www.pocketpc.gen.tr
    www.cebimdekipc.com
    ppcwarez.org
    Bu siteler oyun ve program icin yeterli olur.
    Wifi olayina tam cozumu bilmiyorum ancak telefonu kapatp wifiyi acarsan gecici cozum olabilir.
  • Merhaba,

Genelde cevap yazanlardan olduğunuzu görünce bir soru sormak istedim.

ben makinamın ayarlar bölümünden sistem bilgisine girdiğim zaman

ROM: Tür : NAND
    Kapasite : 128 MB
    Blok Boyutu: 16 KB

M600+'ın 256MB rom olması gerekmiyor mu???? niye sistem bilgidsinde böyle görünüyor.????

Acaba bana M600+ diye normal M600 mü sattılar çünküwww.etencorp.com'da böyle bir alet de var ve onun romu 128MB görünüyor....

Şimdiden teşekkür ederim.....
  • Arkadaşlar birisi aşağıda yazacağım soruların cevabını verebilir mi? Çok rica ediyorum...

1) ilk sayfalarda hard resetin nasıl atıldığını okudum ama bir türlü yapamadım. Daha açıklayıcı anlatabilir misiniz? Daha önce ppc kullanmadım.

2) Wi-fi ye bağlansam bile msn e yada internete gprs ten bağlanıyor bu alet? Bunu nasıl düzeletebilirim?

3) tema, oyun vs hala kurmayı başarabilmiş değilim. Lütfen bi yardım edin.

Saat neredeyse 7 olacak ve çıldırmak üzereyim

• 1) Hard Reset icin; Start->Programs->utilities->Default Settings->Sayiyi girip onayliyoruz..

2) sanirim wi-fi klonusunda siz de benimle ayni sorunu yasiyor olabilirsiniz. Benim alettede WLAN Utility'de bagli gozukuyorum ama
    Settings->Connections->Network Cards->Wireless bolumune bakinca wireless networke baglanmaya calistigini goruyorum. Yani hep Connecting yaziyor, halbuki gercekten bagli olsa Connected yazmasi lazim. Eger sizin sorununuz da bununla ayni ise msj atar misiz?

3) ?? Henuz hic program kurmadim. Ama forumun onceki sayfalarinda anlatiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetremzi2

1) Hard Reset icin; Start->Programs->utilities->Default Settings->Sayiyi girip onayliyoruz..

2) sanirim wi-fi klonusunda siz de benimle ayni sorunu yasiyor olabilirsiniz. Benim alettede WLAN Utility'de bagli gozukuyorum ama
    Settings->Connections->Network Cards->Wireless bolumune bakinca wireless networke baglanmaya calistigini goruyorum. Yani hep Connecting yaziyor, halbuki gercekten bagli olsa Connected yazmasi lazim. Eger sizin sorununuz da bununla ayni ise msj atar misiz?

3) ?? Henuz hic program kurmadim. Ama forumun onceki sayfalarinda anlatiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Dostum hard reset atmaya başladım ama bu efer de align screen kısmına takıldım. Ekranda ben doğru yapana kadar geçmeyeceği yazıyor ve sanırım doğru yapamıyorum. Nasıl kurtulkacam bu ekrandan ?

Wi-fi olayına gelince ben bağlanıyorum ama internete bağlanmak istediğim de alet gprs ten bağlanıyor wi-fi bağlı olsada.

Bu topici iyice bi okuyacam bu gün bakalım belki bulabilirim...

• arkadaşlar msn adresim

megaturk84@hotmail.com

birisi yardım edebilir mi yoksa kıracam artık makinayı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.