|
E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan (8. sayfa)
-
-
Bu kampanyanın sıkıntılı olacağı taa başından belliydi, söylemiştim de. Maalesef çoğu kişiye eksik yattı. Benim bir karta 1000 beklerken hiç yatmadı. Diğer karta da 200 eksik yattı.
-
Bana da 300 geldi bereket versin. iyi kapmanya oldu.
-
Kayıt açtırdım, eksik kısmı yatırırlar mı? Kaç gün sürer? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalizma -- 15 Aralık 2020; 22:15:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ve eşimin kartlarıyla 300 ve 200'lük kampanyaları tamamladım. Bana 500 yatmış eşime 380 yatmış. 120 TL eksiği var kayıt açtım bakalım ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: pascalizma
Kayıt açtırdım, eksik kısmı yatırırlar mı? Kaç gün sürer? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mı?ağustos ayında bi şikayetim olmuştu, 5günde sonuçlanmış
-
Hocam ben hep Halkbank hesabına havale yapıyorum ... Ama Kuveytturk de var... Kuveyt de daha az kayıp olur demişsiniz...onu açıklar mısınız ? Teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Meyerovitch
Hocam ben hep Halkbank hesabına havale yapıyorum ... Ama Kuveytturk de var... Kuveyt de daha az kayıp olur demişsiniz...onu açıklar mısınız ? Teşekkürler...al-sat farkı daha az
-
Allah razı olsun... Cevap için teşekkürler... -
Maxipuanları altunpuana dönüştürüp sonra altunpuanları banka hesabına havale edip nakite çevirebilir miyiz acaba bilginiz var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: H4RuNN
Maxipuanları altunpuana dönüştürüp sonra altunpuanları banka hesabına havale edip nakite çevirebilir miyiz acaba bilginiz var mı ?evet.
-
Altunpuanları bankadaki altın hesabına mı havale edilebiliyor yoksa normal vadesiz hesaba nakit olarak aktıralabiliniyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: H4RuNN
Altunpuanları bankadaki altın hesabına mı havale edilebiliyor yoksa normal vadesiz hesaba nakit olarak aktıralabiliniyor mu ?internet şubesinden altın hesabı açıyorsunuz , hesaba altın olarak gönderiliyor. daha sonra isterseniz bozuyorsunuz. al-satta en uygunu en son kuveyttürk dü
-
Eyvallah sağolasın yarın deneyeceğim. -
Ben genelde puanları migros hediyem karta aktarıyorum en azından hiç kaybım olmuyor altın al sat farkıda fazla
Hocam çok fazla konuyu dağıtmış olacağız ama Migros hediyem kart işleyişi nasıl oluyor acaba ? Fiziksel olarak elimizde mevcut mu ?
Diğer market kampanyalarında aktif olarak kullanabilir miyiz ? -
Arkadaşlar bana 3*1000 tl trendyol işlemime 40 tl yattı. MH aradım kayıt oluşturdu. Kaç günde sonuçlanır ve olumlu sonuçlanır mı? Daha önce tecrübesi olan cevaplayabilir mi? Syg.
quote:
Orijinalden alıntı: AvYusuf
Hocam çok fazla konuyu dağıtmış olacağız ama Migros hediyem kart işleyişi nasıl oluyor acaba ? Fiziksel olarak elimizde mevcut mu ?
Diğer market kampanyalarında aktif olarak kullanabilir miyiz ?Banka kart gibi bütün migros ve bütün ürünlerde geçerli bildiğim 1 yıl geçerli oluyor
İs bankasi müşteri olanların maxipara kart limiti nedir bilen yazabilirmi -
Hocam ben aylık 2000 e yakın atıyorum net limit bilmiyorum fakat bu miktarlarda hiç sıkıntı yaşamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X