Şimdi Ara

E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
15
Favori
14.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese puanlar yattığına göre dağılabiliriz
  • Bu kampanyanın sıkıntılı olacağı taa başından belliydi, söylemiştim de. Maalesef çoğu kişiye eksik yattı. Benim bir karta 1000 beklerken hiç yatmadı. Diğer karta da 200 eksik yattı.

• Bana da 300 geldi bereket versin. iyi kapmanya oldu.

• Kayıt açtırdım, eksik kısmı yatırırlar mı? Kaç gün sürer? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalizma -- 15 Aralık 2020; 22:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ve eşimin kartlarıyla 300 ve 200'lük kampanyaları tamamladım. Bana 500 yatmış eşime 380 yatmış. 120 TL eksiği var kayıt açtım bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: pascalizma

Kayıt açtırdım, eksik kısmı yatırırlar mı? Kaç gün sürer? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mı?

ağustos ayında bi şikayetim olmuştu, 5günde sonuçlanmış

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hep Halkbank hesabına havale yapıyorum ... Ama Kuveytturk de var... Kuveyt de daha az kayıp olur demişsiniz...onu açıklar mısınız ? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyerovitch

Hocam ben hep Halkbank hesabına havale yapıyorum ... Ama Kuveytturk de var... Kuveyt de daha az kayıp olur demişsiniz...onu açıklar mısınız ? Teşekkürler...

al-sat farkı daha az

Allah razı olsun... Cevap için teşekkürler...
    Maxipuanları altunpuana dönüştürüp sonra altunpuanları banka hesabına havale edip nakite çevirebilir miyiz acaba bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4RuNN

Maxipuanları altunpuana dönüştürüp sonra altunpuanları banka hesabına havale edip nakite çevirebilir miyiz acaba bilginiz var mı ?

evet.

Altunpuanları bankadaki altın hesabına mı havale edilebiliyor yoksa normal vadesiz hesaba nakit olarak aktıralabiliniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4RuNN

Altunpuanları bankadaki altın hesabına mı havale edilebiliyor yoksa normal vadesiz hesaba nakit olarak aktıralabiliniyor mu ?

internet şubesinden altın hesabı açıyorsunuz , hesaba altın olarak gönderiliyor. daha sonra isterseniz bozuyorsunuz. al-satta en uygunu en son kuveyttürk dü

Eyvallah sağolasın yarın deneyeceğim.
  • Ben genelde puanları migros hediyem karta aktarıyorum en azından hiç kaybım olmuyor altın al sat farkıda fazla

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla konuyu dağıtmış olacağız ama Migros hediyem kart işleyişi nasıl oluyor acaba ? Fiziksel olarak elimizde mevcut mu ?
    Diğer market kampanyalarında aktif olarak kullanabilir miyiz ?
  • Arkadaşlar bana 3*1000 tl trendyol işlemime 40 tl yattı. MH aradım kayıt oluşturdu. Kaç günde sonuçlanır ve olumlu sonuçlanır mı? Daha önce tecrübesi olan cevaplayabilir mi? Syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvYusuf

Hocam çok fazla konuyu dağıtmış olacağız ama Migros hediyem kart işleyişi nasıl oluyor acaba ? Fiziksel olarak elimizde mevcut mu ?
    Diğer market kampanyalarında aktif olarak kullanabilir miyiz ?

Banka kart gibi bütün migros ve bütün ürünlerde geçerli bildiğim 1 yıl geçerli oluyor

• İs bankasi müşteri olanların maxipara kart limiti nedir bilen yazabilirmi
  • Bagersirat kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aylık 2000 e yakın atıyorum net limit bilmiyorum fakat bu miktarlarda hiç sıkıntı yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.