Şimdi Ara

E-Ticaret için hazır sayfa varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E-Ticaret sitesi yapmak istıyorum domain ve hostıng aldım acaba resimleri ve bilgilerini koyabileceğim hazır web sayfası varmı nerden indirebilirim yardımlarınızı beklıyorum. Saygılarımla..

• genelde o tarz scriptler üçretli olur.
    alternatif belki free bir e-ticaret scripti bulabilirsin (ama isteklerini karşılarmı bilmem)
    birde tabiki şansın var ise warez tarzı bir e-ticaret scripti bulabilirsin, onunda kendine göre uyarlaman lazım.

belki burda bir arkadaşın elinde olup paylaşmak isiyorsa, sadece sana değil bir çok üyenin işine yarar.
    ben dahil
  • osCommerce dünyada çok tercih edilen hazır bi eticaret sistemidir deneyebilirsin.

Hazır script kullanmanın getirdiği dezavantajlarvardır:

kodu herkes görebildiği için evdeki makinesinde, bu sistemin açığını bulmak kapalı sistemlere göre çok daha kolaydır. e-ticaret ciddi güvenlik gerektiren firmanızın karizmasına doğrudan etki yapabilecek bi alandır.

Bu sebepten dolayı ciddi bir firmaya veya ekibe orjinal kod yazdırmanız tavsiyemdir.

Ücreti mukabilinde ciddi bi siteye karar verirsen P.M. den ulaş tavsiye ve yönlendirmelerde bulunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 12 Nisan 2007; 19:36:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.