Şimdi Ara

E-Ticaret Sistemi Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendimi yeni bir girişimci olarak tanımlıyorum..

Geleceğin internet üzerinde yoğunlaştığını görüyorum ve internet üzerinde bana getiri sağlayabilecek sistemleri araştırıyorum.

Tabiki her girişimci gibi bütçemizin el verdiği oranda maksimum getiri sağlayabileceğim işlere yönelmek istiyorum.

E ticaret'in geleceğini (araştırmalarım sonucu) parlak görüyorum ve bende bir e ticaret sitesi kurarak bir adım atmak istiyorum..

Şöyle bir sorun var; e ticaret sistemini nerden fiyat/destek paritesini optimum olarak alabilirim ? Bu konu kafamı çok karıştırıyor ve bununla ilgili tecrübelerinizi, yorumlarınızı beklemekteyim.

Saygılarımla, şimdiden teşekkür ederim..

• E-ticaret başarısı çok kolay değildir ancak bunu profesyonel anlamda e-ticaret sistemi altyapısı sunan firmalarla başarabilirsin. Öncelikle bedava hizmet veren ucuz sistemlerden uzak durmalısın ve şu an ülkemizde malesef eticaret hizmeti veren çoğu firma kendilerine çalışıyor ve sistemi satana kadar ulaşabiliyorsun. Eticaret yapacak kimseler unutmasınlar gerçektende eticaret desteksiz olmaz ve şu an bu desteği laikiyle veren tek gördüğüm firma rgs yazılımdır www.rgsyazilim.com adresinden firma ile iletişime geçebilirsiniz. Çoğu yaptıkları projeler çokiyi yerlerde ve fiyatları makul seviyelerde. Umarım eticaret işinde başarılı olursunuz şimdiden bol satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delleron1300 -- 3 Şubat 2014; 18:00:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delleron1300

E-ticaret başarısı çok kolay değildir ancak bunu profesyonel anlamda e-ticaret sistemi altyapısı sunan firmalarla başarabilirsin. Öncelikle bedava hizmet veren ucuz sistemlerden uzak durmalısın ve şu an ülkemizde malesef eticaret hizmeti veren çoğu firma kendilerine çalışıyor ve sistemi satana kadar ulaşabiliyorsun. Eticaret yapacak kimseler unutmasınlar gerçektende eticaret desteksiz olmaz ve şu an bu desteği laikiyle veren tek gördüğüm firma rgs yazılımdır www.rgsyazilim.com adresinden firma ile iletişime geçebilirsiniz. Çoğu yaptıkları projeler çokiyi yerlerde ve fiyatları makul seviyelerde. Umarım eticaret işinde başarılı olursunuz şimdiden bol satışlar.

Çok teşekkür ederim;

Şimdi görüşmeye başladım Rgs Yazılım ile.. Zaten başkada bir öneri olmamış.
    Görüştüğüm arkadaş çok ilgilendi sağolsun.. Sonucu buraya yazacağım..

Önerinize teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.