Şimdi Ara

E-ticaret Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiziki olarak bir ofisim var genelde başka siteler üzerinden (n11, gittigidiyor vs ) satış yapmaktayım. Artık kendi sitem üzerinden satış yapmak istiyorum tabi ki oralardaki satışlarımı durdurmayacağım. Araştırmalarıma göre şuan da piyasada e-ticaret sitesi yapan en iyi firmalar ideasoft ve projesoft. Bir çok firmaya baktım ama içim sinmedi açıkçası. Bunlardan hangilerini tercih edersiniz veya artıları eksileri nelerdir ? Başka bir firma de önerebilirsiniz. İlginiz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• Merhaba ,
    Pi Olarak zaten 8 yılı aşkın süredir web tasarım ve intenet hizmetleri alanlarında çözümler üretiyoruz.
    Donanım Haber deki geçmişimiz ve referansarımıza göz atabilirsiniz.

2016 yılı itibariyle E ticaret modelleri konusunda bir proje geliştirdik.

750 TL Liste fiyatından %20 indirimle başlayan fiyatlarla , Kredi Kartına 6 Taksit seçenekleri ile e-ticaret paketleri oluşturduk

Özellikle e ticaret sitesine ihtiyac duyan ve n11 gitti gidiyor ile entegre satış yapmak isteyenler için özel bir altyapı gelistiriyoruz.

Bu Projenin gelişimi sürecinde sipariş vererek gerekli Modüllerin size özel oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Aynı şekilde bu süreç için tüm e ticaret paketlerimizde %20 indirim sunuyoruz.

Detaylı bilgi için pm gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 13 Ocak 2016; 8:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-ticaret sitesi kurmak isteyenler için şahsen Seliton E-Ticaret Yazılım'ı tavsiye edebilirim. Daha önce bu tarz bir deneyimimde çok fazla yardımcı oldular ve maksimum derecede profesyonel bir iş sundular. Zaten sitesinden referanslarına da bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Fiyat olarak da piyasada kötü iş yapıp yüksek fiyat isteyen birçok firmadan iyi olduğunu düşünüyorum. Aklınızda bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.