http://w ww.scriptsdownload.org/product.php?id_product=13 adresinde indirebilirsiniz. Güzel bir sistemdir öneriyorum... www(boşluğa dikkat)
ben kullaniyorum, imzamda kendi kurdugum sitem var, biraz vakit ayirip ugrasinca guzel seyler cikiyor ortaya, tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: cnr0663
ben kullaniyorum, imzamda kendi kurdugum sitem var, biraz vakit ayirip ugrasinca guzel seyler cikiyor ortaya, tavsiye ederim..
Sitemden güzel modül ve temalar bulabilirsin. Siten güzel fakat sade tarzda kalmıi biraz daha görsellik katsank iyi olur
sade olmasini daha cok seviyorum, gorsellik acisindadan flash bilgim falan olmadigi icin pek birsey yapamiyorum :( bu aralar urun cesitliligini arttirmak icin ugrasiyorum. birde eger biraz toplu para bulabilirsem urunlerden 3-5 adet getirticem boylece posta suresinibeklemeye gerek kalmayacak ama tabi bunun icinde biraz paraya ihtiyacim var :(
senin site iyi olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: dnzakyz
quote:
Orijinalden alıntı: cnr0663
senin site iyi olmuş
tesekkurler dnzakyz elimden geldigince birseyler yapmaya calisiyorum, hosting ve domain parasini cikardim simdiye kadar ve kullandigim presta icinde minik bir bagis yaptim :) Satislari arttirmak icin yatirim yapmam gerekiyor ama..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme