Şimdi Ara

E ticaret sitesi hostingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu hakkında bilgim sınırlı bu yüzden size danışmak istedim ve doğru konu başlığımı bilmiyorum yanlışsa özür dilerim.Ben bir eticaret sitesi kurmak istiyorum şirketim 1990dan beri hali hazırda üretimini sürdürüyor internet ortamında da bu işi yapmak istiyorum kendi ürünlerimi satıcam yani bunun için günlük binlerce işlem ve trafiği sağlayabilecek yeterli bir hosting nasıl sağlayabilirim nelere dikkat etmem gerekir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Teşekkür ederim

• 1-) Olarak profesyonel olarak çalışacaksa VPS veya bilinen hosting firmalarından E-Ticaret paketi alabilirsiniz.

2-) Olarak çok maaliyetli daha uygun derseniz yine bilinen hosting firmalarından sınırsız paket satın alabilirsiniz.

Tabi bu dediklerim ezber. Sizin ne satacağınıza bağlı değişir. Arama ve işlem hacmine bakılarak nokta atışı yönlendirme ile tam maliyet ile almanız daha mantıklı. En azından biz müşterilerimiz için böyle yapıyoruz ki ne gerekiyorsa onu ödesinler.

Bunlara ek olarak;

1-)Bilinen bir firma olmalı.

2-)Güvenlik protokolleri ve sertifikaları bulunmalı.

3-)7/24 Destek içermeli.

4-)Tanımlı müşteri temsilcisi, kolay panel erişimi, düzenli otomatik yedek sistemi, güncel veritabanı dilleri ve panel sürümleri içermeli.

5-)Log kayıt ve exploit içermeli.

Kısaca bunlar. Ayrıntı için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlangıç için orta düzeyde bir VPS almanız işinizi görecektir ilerleyen zamanlarda kullandığınız yazılım altyapısı ve hitinizin yoğunluğuna göre daha büyük bir VPS/VDS yada dedicated bi sunucuya geçebilirsiniz. E ticaret sitenizde online satış olacağı için free bir SSL sertifikası kullanmamalısınız daha detaylı sorularınız için PM den ulaşabilirsiniz.
  • E ticaret sitesi kurulumunda gerekli bilgileri bizden alabilirsin. Her konuda yardımcı olmaya hazırız. Sitemizi ziyaret edebilir istediklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz.

Niximera :https://niximera.com/
    blog :https://blog.niximera.com/
  • Piyasada seçenek çok ama güvenilir yer bulmak oldukça zor. Epeydir sektördesiniz dediğinize göre ve bu iş için merdiven altı yerlere başvurmamanızı tavsiye ederim. Piyasada en iyisi benim diyen bi dolu firma var. Bunlara pek aldırış etmemenizi öneririm. Öneri olarak da size Güzel Hosting’i önerebilirim. Muadili firmalar var veridyen gibi, internetbilişim gibi. Ama yeni olduğunuz için sektörde destek konusunda en ideal firma olarak güzel neti söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.