Şimdi Ara

E-Ticaret sitesi için en iyi ve uygun firma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-Ticaret sitesi için en iyi ve uygun bildiğiniz bir firma varmıdır arkadaşlar hangi siteleri ve paketleri önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 7 Mayıs 2014; 22:41:04 >

• Merhaba,

E-Ticaret konusunda yardımcı olabiliriz.

Referanslarımızdan bazıları:

www.ucerler.com.tr

www.antalyamotosiklet.net

www.sword-saat.com

www.arabaparcam.com

www.olsaolsa.com

Paket fiyatlarımız 370 TL' den başlamaktadır. Fiyatlarımıza Web Hosting ve Alan Adı tescili dahildir.

Yıllık aidat, kira vb. ücret yoktur. Sadece 1 yıl sonra web hosting ve Domain yenileme ücreti ödeyeceksiniz.

Ürünlerimizi inceleyebileceğiniz link: www.artalya.net/e-ticaret

• daynex i tavsiye ederim, hem fiyatları uygun hem yaptıkları siteler gayet kullanışlı
    http://www.dayneks.com/e-ticaret-paketlerini-karsilastir
  • merteren61 M kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer cevaplarsanız bir soru sormak istiyorum.
    Araştırmalarım sonucu şunu fark ettim herkes farklı adı sanı duyulmamış firmalar tavsiye ediyor herkesin beğendiği bir yazılım firması olabilir ama benim merak ettiğim asıl konu şu bu işi en iyi yapan firmaları yazamaz mıyız ? herkes bu işi iyi kötü yapıyordur ama iyinin de iyisi vardır değil mi?
    Son sorum da şu olacak eticaret piyasasının pahalı da olsa "Turkcell gibi kaliteliyim ama pahalıyım" diyen firması var mı varsa bu firma yada firmalar hangileri?
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • e-ticaret işi ciddi iştir. Dükkanını emanet edeceğin şirket sağlam olmalıdır. www.platinmarket.com gibi sitelerden hizmet almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KullananBilir

Hocam eğer cevaplarsanız bir soru sormak istiyorum.
    Araştırmalarım sonucu şunu fark ettim herkes farklı adı sanı duyulmamış firmalar tavsiye ediyor herkesin beğendiği bir yazılım firması olabilir ama benim merak ettiğim asıl konu şu bu işi en iyi yapan firmaları yazamaz mıyız ? herkes bu işi iyi kötü yapıyordur ama iyinin de iyisi vardır değil mi?
    Son sorum da şu olacak eticaret piyasasının pahalı da olsa "Turkcell gibi kaliteliyim ama pahalıyım" diyen firması var mı varsa bu firma yada firmalar hangileri?
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Turkcel gibi kaliteli düşük paket yüksek fiyat olan E-Ticaret sitesi İdeasoft olarak söyleyebilirim :D ama onun kalitesine çok yakın örneğin ticimax, akınsoft ... gibi e ticaret paketi alabileceğin yerlerde var daha uygun onu da vodafone ye benzetebilrisin :)

• Bende şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.Sermayesiz risksiz iş olarak,
    1.www.gelecekinternette.com
    2.http://www.incirsunum.com/

birinci ve ikinci link de bulunan videoları izleyebilirisiniz.Sorusu olan varsa yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E ticaret'e gönül vermis ayni zamanda satin alma operasyon yüklerinden dolayi bir türlü harekete gecemeyen arkadaslarwww.alisverisbulutu.com adli sitemi inceleyiniz benzer bir siteye sahip olmak için PM ile haberlesebiliriz.
     E-Ticaret sitesi için en iyi ve uygun firma önerisi

• Tecrübe ettiğim ve önereceğim 3 firma var. Bütçenize göre değerlendirebilirsiniz.

T-Soft, Binbir Web, Summer Cart

• Şirket sahibi Olmadan, Ürün tedariği ile uğraşmadan, Sermaye harcamadan, Riske girmeden, Tedarik ve lojistik problemleri ile uğraşmadan kendi e-ticaret sitenize ve pazarlama ağınıza sahip olmak için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.
  • hazır sistemlerde uçuk rakamlar var
    tedarikli e ticaret sunanlarda zaten rekabet şansın olmaz
  • KullananBilir K kullanıcısına yanıt
    Pahalı olması illa da çok iyidir anlamına gelmez . bence seç birkaç firma git görüş veya telefon ile irtibat kur sorularını önceden hazırla sana hem siteyi verdiklerinde hem de sonrasında yan satış yapabilecek duruma gelmesinde ne kadar destek verirler, piyasada ki firmaların birçoğu birbirine yakınlar pek farkları yok. ancak destek ve paketlerinin gelişmişliğine göre değerlendirme yapabilirsin. Örnek dayneks in çok dilli yapısı var farklı olarak. Ben de daynex i sana tavsiye ederim bir görüş istersen.
  • Summercart.com bu firma hakkında ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar varmı...?

Sağlam,kiralık bedeli istemeyen e-ticaret sitesi aranıyor..

• T-Soft e-ticaret olarak 12 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz.

Resmi hesabımız olan bu hesaba sorularınızı sorabilir veyawww.tsoft.com.tr adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza yönelik, çözümler ile e-ticaretten gerçek manada gelir elde edebilmeniz için destek oluruz.

İyi Sohbetler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.