Şimdi Ara

E-ticaret tecrubesi olan profosyenel tasarimcilar araniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onumuzdeki ay icerisinde web-marketing kanalindan satisini dusundugumuz bir urunun web sitesinin tasarimini yapabilecek ve alisveris sepeti odeme gibi modulleri ekleyebilecek deneyimli tasarimci arkadaslar araniyor. Web sitesinde yalnizca tek bir urun satisi yapilacak , ilgili materyal ve logolar tarafimizdan saglanacaktir. Ilgilenen arkadaslar bana portfoyleri ile tpoturna@tekport.com.tr adresinden ulasabilirler.

Washget’in tanıtımını ve satisini gerçekleştiren, yapısından ve istenen özelliklerinden aşağıda bahsettiğim internet sitesinin tasarımı

a- Anasayfa

b- Hakkımızda

c- İletişim Bilgileri

d- Müşteri Hizmetleri (iade, iptal ve garanti koşulları)

e- Gizlilik taahhüdü ve güvenlik politikası

f- Sık Sorulan Sorular

g- Ürün tanıtım sayfası

h- Ürün Yorumları

Elektronik ticaret sisteminde yer alması planlanan modüller;

İçerik Yönetim Sistemi

Profesyonel özel tasarım

Toplu E-Posta Gönderimi (Newsletter)

Sepet altyapısı

Havale Ödeme Seçeneği

Kapıda Ödeme Seçeneği

Sipariş takip

Ürün Yorumları Yönetimi

Sayfa Yönetimi

Admin Yönetimi (Yetkilendirme)

Müşteri bilgileri yönetimi

Washget ambalaj tasarımı 55x35x5 cm

Washget kullanım kılavuzu tasarımı ( A4 boyut)

Washget ile ilgili grafik, resim ve logo tarafımızdan sağlanacaktır.

www.tekport.com.tr için satın alınan web sitesi templatenin editlenerek firmamıza uyarlanması

Gittigidiyor, Ebay gibi acık artırma siteleri için tekport profilli storefront tasarımı

• kimse is yapmak istemiyor anlasilan , beni yonlendireceginiz bir yer var mi en azindan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hotmale

kimse is yapmak istemiyor anlasilan , beni yonlendireceginiz bir yer var mi en azindan?

yyoo hayır ben iletim bizim ekibe muhtemelen sana bu konu ile ilgili (ben dahil) mail göndere biliriz
  • Elimde başka bi E-ticaret sitesi var bunla uğraşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: icon

quote:

Orjinalden alıntı: hotmale

kimse is yapmak istemiyor anlasilan , beni yonlendireceginiz bir yer var mi en azindan?

yyoo hayır ben iletim bizim ekibe muhtemelen sana bu konu ile ilgili (ben dahil) mail göndere biliriz

portfoyunuzu ve diger calismalarinizi bekliyorum

Tasarimci arkadaslarin sql server ve asp , css , ajax ve seo calismalarina hakim olmasi gerekmektedir.
  • en azindan yonlendirebileceginiz bir yer yok mu?
  • Merhaba hotmale. şuanda elimde iş olduğu için bir süre yazmak istemedim bu konuya.farklı arkadaşların almasında yarar olacağını düşünmüştüm ama ses seda çıkmadı sanırım.
    Site flex de hazırlanıp size sunulabilir. şuanda da bu bağlamda bir site üzerinde çalışmaktayız. gerekli demo linkini vs.bilgileri pm aracılığıyla bildiriyorrum.

ayrıntıları görüşürüz

iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.