Şimdi Ara

E ticaret teması ve şirket kurma hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sorum e-ticaret sitesini kendim yapmak istesem, themeforestten e-ticaret teması satın aldıktan sonra domain ve sunucular hazir, adım adım ne yapmam gerekiyor? Ve sanalpos plugin lerini kolayca nasil temin edip, entegre edebilirim?

İkinci önemli sorum ise kurulacak şirket limited olacak ama 4 farklı alanda e-ticaret yapılacak, ornegin bir siteden tekstil yani giyim satisi, diğer siteden elektronik, diğer siteden de pet shop ürünleri satilacak. Unvan seçimini nasıl yapmalıyız. Ayrı ayri olarak mi yanı xxx teknoloji giyim .. Ltd S olarak mi. Hepsiburada mobilyadan kirtasiyeye bilgisardan her ürünün satışını yapıyor ama d market elektronik hizmetleri as diye geçiyor ama bizim sitelerinin ayrı ayrı. Nasil bir unvan secmeliyiz e ticaret için? Ayrıca Dükkân olarak da restorantı şirkete dahil edeceğiz. Onu da nasıl ekleyebiliriz. Yardım eden olursa şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırayla cevap vereyim
    1) Elbette yapabilirsiniz. Ama ne derece profesyonel olur onu düşünmek lazım.

2) Bence tüm bu hizmetler için dışardan bi yerden hizmet almanız daha doğru. Söylediğiniz her kalem ayrı bir iş yükü sonuçta. Herkes kendi işinde uzmandır.

3) Sonuçta A. Com yada B. Com gibi siteler olduğu sürece firma adınızın x Ltd şti olması birşey ifade etmez.
    Ama ticaret kanuna göre Sattığınız / sunduğunuz her kalem mal ticari ünvanınızda olmalı.

Yani Şirketini x gıda tekstil ticaret Ltd şti gibi birşey olabilir.

Tüm bu konuların detayı hakkında Ücreti Hizmet / Danışmanlık almak isterseniz ayrıca PM den bana ulaşabilirsiniz.

Özellikle bu kadar çeşitli ürün açılımınız varsa pazarları da devreye sokmak lazım. Stok güçlüyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 28 Ekim 2015; 23:12:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanı profesyonellere baktım, e-ticaret.com platin market.com gibi 2-3 bin alıyorlar ve temalari çok kotu. Kendim bile daha ıyisini yapabilirim diye dusundum ama eklentiler için yardım almam gerekir.

Diğer soru icinde, o zaman hepsiburada tek site içinden yüzlerce faaliyet konusunu sattığı için mi tek unvana sahip yanı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faaliyet gösterdiğin alan eskiden şirket ünvanında yer almak zorundaydı ama artık bu saçmalık kalktı, 2 seneden fazla oluyor kalkalı, o yüzden tek şirket ile birden fazla site açarak satış yapabilirsin bu konuda bir engelin yok, sadece teşvik kredi vs. almak istiyorsan kuruluş sözleşmende faaliyetlerinin yer alması önemli, restoranı da dahil edeceksen ünvanda gıda kelimesinin geçmesinde fayda var dediğim sebepten dolayı

e-ticaret işi sandığın kadar basit değil, sanal pos işine girersen çok ağlarsın, payu ya da iyzico gibi aracılarla girip tüm bankaları ve taksit seçeneklerini getirmek daha mantıklı, tek tek bankalarla girsen min 1500 liraya işin içinden çıkarsın üstüne de yüksek komisyon ve bloke süreleri olur, bu şekilde çalışmak daha mantıklı

arkadaşın dediği gibi stok güçlüyse erp şart, işin içinden çıkamazsın yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.