Şimdi Ara

E-Ticarette 30 TL ParafPara | 25-29 Ekim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
14
Favori
3.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nadir'den yaptığım taksitli alışverişte 30+10 yansıdı ancak parafgünüm olmadı. bırak katlı parafparayı hiç gelmedi. nadir %0 mı veriyor normal alışverişte?
  • karamsar1İ kullanıcısına yanıt
    işlemi bugün mü yaptınız hocam sonradan yansır belki?
  • Cephaneci.com u hacklemişlermi? İzle.mobi diye bir tuzak yere yönlendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    iki gün önce yaptım. müşteri hizmetleri kampanyalar birleşmez dedi, itiraz kaydı oluşturdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Orijinalden alıntı: qazed

Cahillik diz boyu, okuyup, iyice anlayın ondan sonra işlem yapın ezbere yapmayın kimsenin dediğine de inanmayın..!

Ne diyosun sen anlayamadım aslanım bu celallenme niye ?? Neyi okuyacaz senin verdiğin linkte benim cevabım yok.

Burada cephaneci olmadığından.kuyum sektörüne %0.15 veriyor.

• karamsar1İ kullanıcısına yanıt
    hmm ben de yarın o komboyu yapmayı düşünüyordum sonucu haber verir misiniz hocam.
  • Hocam üye iş yeri olmadan taksit yapamaz ayrıca demek ki arkadaş 30 tl e ticaret kampanyasından kazandığına göre taksit yaptırmış ve nadir üye iş yeri olmasına rağmen listeye eklememişler, karamsar hocamada paraf gününden ekstra puan gelmemesisinin iki sebebi olabilir ya o gün paraf günü değildi ya da nadir banka ile anlaşıp paraf puanı %0 a yaptı bundan dolayı paraf günüm puanı yatmadı.

• 25-29 diyor bugunde dahil dimi bu kampanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Dahil hocam. Ben 00.30 civarı alışveriş yaptım 30 pp kazandınız mesajı geldi

• Nerden almak mantıklı, taksitli, eticaret, paraf yağmuru, paraf günüm hepsi kombo oluyormu.

• istceko İ kullanıcısına yanıt
    Nadirden aldım parafgünüm parafpara hariç kombo oldu, kampanyadan mı kaynaklı yoksa nadir normalde de puan vermiyor mu bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Nerden almak mantıklı, taksitli, eticaret, paraf yağmuru, paraf günüm hepsi kombo oluyormu.

Cephaneci den paraf 3taksit aldım, tüm kampanyalar kombo oldu

• Cephaneci paraf icin sektor olarak elektronik esya olarak goruluyor. İginç

• Nadir'den yaptığım alışveriş sonrası paraf günüm olmamıştı maalesef. Kayıt açtırmıştım bugün sonuçlandı. Kuyumculuk sektöründe taksitli ödeme yapılırsa %0 parafpara verildiğini, bu nedenle herhangi bir kazanım olmadığını söylediler.

Üstelik bu sadece nadir için değil, tüm kuyumculuk sektörü için geçerliymiş. Cephaneci'den alışveriş yapan arkadaşlar puan kazanmışlar ancak cephaneci sistemde kuyumcu olarak görünmüyormuş zaten.
  • puanlari 13 11 son kullanım tarihi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatirlatma: Puanların bugün son günü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.