Güvenli Alışveriş sistemi ile alışveriş yapılabilen yeni bir site ile karşılaştım: SonTeklif.com
Var olan e-ticaret sitelerinden farklı bir sistem ile çalışıyor. Ben de ürünlerimi burada satmaya başladım. Site çok yeni olmasına rağmen ürünlerime rağbet var :) Üstelik her konuda hemen cevap dönüyorlar o konuda da gayet memnun kaldım.
Ücretsiz listeleme hakları veriyorlar 3 tane ürünümü ücretsiz listeledim. Sonra bir kaç arkadaşımı tavsiye ettim onlar üye olunca bi daha ücretsiz listeleme kazandım Sonrası da 15 gün için yalnızca 1 TL. Bu tarz siteleri kullandığım için bana oldukça ucuz geldi.
Bu arada ürünlerime bakmak isterseniz de linkini vereyim bu meyanda belki müşteri de kazanmış olurum
Tskler arkadasim guzel siteymis. Senin urunlerine baktim isime yarayan bir sey yok simdilik sagolasin. ama sitede ucuz bi laptop gordum HP ondan uye oldum teklif istedim. Teklif isteme yontemi de hakketen degisikmis once anlayamadim karisik geldi ama anlayinca basitmid. Aksama evde bakinacam eklicek bisiler bulurum belki nasilsa bedavaymis 3tane listeleme. Slogan da guzel teklifler yarissin siz kazanin...
tesekkürler güzel site
Ben de ekledim bikac urun kardesler bi bakiverin belki isinizi gorecek biseyler bulursunuz biz de nasipleniriz sagolun