Şimdi Ara

e2160 ile 350fsb yi geçemiyorum !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

stok soğutucu 1.45v a yeter mi??? abit anakartlarda vdrop var mı?

1,45v için stok yeterli

stok fan ile max olan 1,60v verdiğim halde bende 3,160mhz geçemedim(sistem imzamda)

sistemindeki ramlerin iyi dayanmış şayet benim gailler okadar çıkmadı işlemcinin revizyonu nedir bilmiyorum ama anakarttının potansiyeli o kadar olabilir.. imkanın varsa o işlemciye bi P35 serisi bi mobo gider doğrusu..

• quote:

Orjinalden alıntı: hukumdar22

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

stok soğutucu 1.45v a yeter mi??? abit anakartlarda vdrop var mı?

1,45v için stok yeterli

stok fan ile max olan 1,60v verdiğim halde bende 3,160mhz geçemedim(sistem imzamda)

sistemindeki ramlerin iyi dayanmış şayet benim gailler okadar çıkmadı işlemcinin revizyonu nedir bilmiyorum ama anakarttının potansiyeli o kadar olabilir.. imkanın varsa o işlemciye bi P35 serisi bi mobo gider doğrusu..

Veritech ramler çok iyi.Bundan önce tek 1gb ddr2 800mhz vardı onunla rekor kırdım 1095mhz 5-5-5-16 ve ramlerde soğutma vs. yoktu. Şuan kullandığımda dual değil tek 2gb 990mhz de takıldı

İşlemcim M0 revizyon SLA8Z kodlu...Sistemi kurarken ekran kartım olmadığı için mecbur G31 çipsetli aldım.Şimdi anakartı değiştirmek zor geliyo

3,1 yeter bana..Anakartı değiştirsem gaza gelip yeni cpu cooler alcam masraf artcak falan...

• arkadaşım sen neden emdişeleniyosun iyi olacak hasta doktorun ayağına gelir.. istesen sana zalman CNPS 7000 BCU var.. hemde 775 pin aparatlı.. fiyatta anlaşabiliriz.. hatta şuanda gittigidiyorda satışta 65 ytl ye hem zalman hem ocz ram cooler hemde bir adet roveltek ram soğutucu var.. core2 duo işlemciler bölümünde tavsiye edebilirim.. hatta hatta sen yabancı deilsin kayıtlı isen senin adına hemen al bile açabilirim yani..

• karşınızda 3751 12cm lik dandik led fan ile.. Pp~

tam tamına 417 * 9 = 3750,89 MHz

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=357680

e2160 ile 350fsb yi geçemiyorum !!!

• Bende işlemcinin sınırına geldim sanmıştım imzamdaki sisteme 1.375 v ile 3.240GHz ta ama 1.55 volt verince 3.6 GHz ye çıktım.Sınır diye bişey olmadıgını o zaman anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 9 Mayıs 2008; 19:49:00 >
  • hukumdar22@ arkadaşım yüksek değerlere çıkmaktan ziyade bu değerlerde stabilite sağlayabiliyomu önemli olan o.yoksa stabilite olmadıktan sonra 4000 yapsan neye yarar o değerlerde günlük kullanamadıktan sonra,kaldıki imzanda da günlük 3 ghz da kullanıyomuşun en azından günlük şöyle bi 3300-3400 te stabilite sağlanamıyomu ip35 le
  • msi p7n platinum 1,6 volt stok fanla günlük 3420 de kullanıyorum ;)
  • evet 3400 - 3450 mhz lerde gayet stabil.. istersen değerleride yazabilirim..
  • thermaltake big typhoon ile 3600 de 3dmark bitirdim e2160 ile ve günlük kullanıyorum
  • yani evet güzel bi soğutma ile elbette mantıklı ben bende thermalright var ama üstündeki 92mm fan dandik.. o yüzden fazla asılamıyorum.. zaten artık abit deilde gigabyte P35-DS3 kullanıcam daha bugün sipariş geçtim hepsiburada dan rev. 2.1 diye.. bakalım o daha da iddalı bir kart.. hatta oc ile 1600 desteğide verebiliyor.. bakalım formda övüldüğü kadar varmı.. sizinle tekrar paylaşırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukumdar22 -- 13 Mayıs 2008; 15:36:12 >
  • iyi yapmışsında ama şu gigabytelerın bazılarında sistem çalışırken gelen buzzer sesi deli ediyo...kafa beyin bırakmıyo
  • dostum sistemi resimdeki gibi kullanıyorum.Ben de ne yaptı isem 1.45 voltaj ve onun biraz altında stabil çalıştıramadım.Ben de verdim voltajı(kırbacı vurdum) yürü be voltajsız olmaz dedim.Sonunda orthosla tüm testleri 15 er dakika denedim.En yüksek 65i gördü daha da üstünü görmedi.Ramlar ise 2.5 hızda 888 mhz olarak +0.3 v verdim.Sizce çok mudur? Kingston dual 800 mhz ramlarla 950 leri gördüm fazla zorlamak istemiyorum.Sende böyle denersen büyük ihtimal stabiliteyi sağlarsın...

Ha bu arada bende 2 anakart var.Şu an p35 ds3r takılı.Diğerini daha test etmedim.Heralde DQ6 yı satacam.P35 daha performanslı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 14 Mayıs 2008; 1:55:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.