Şimdi Ara

e2180 hd 5770 darboğaz lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcime overlock yapmadan önce ekran kartı feci darboğaz yapıyordu fifa 2011 pes 2011 vb oyunlar mediumda bile kasıyordu şimdi 3ghz yaptım overlockla 4x highta kasma yapmıyor 1280'720 17 casper wide monitör, bide bad company 2de kasmıyor fakat call of duty black opsta kasma yapıyor oyunu akıcı oynayamıyorum 3.50ghz ve üstüne çıksam overlockla bu sorun düzelirmi ? ram 2gb kingston 800mhz

• erko merko, BENCE işlemciye daha fazla overclock uygulamaktansa önce anti-alising'i, yeterli gelmezse anistropic filtering'i adım adım azalt.
  • stok fanla e2160 ı 3.4 ghzde kulanıyordum 8800gt ye darbogaz yapmadı iyibi soğutucu ile 3.7 ghz yi rahat görürsün ozamn süper olur
  • işletim sistemi win7 yada vista ise 2gb ramde yetersiz kalıp oyunlarda takılma yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

erko merko, BENCE işlemciye daha fazla overclock uygulamaktansa önce anti-alising'i, yeterli gelmezse anistropic filtering'i adım adım azalt.

kardeş görüntü kalitesi düşsün istemiyorum
  • pardon 2 gb ramı gözden kaçırmışım 2 gb ram w7 sorun çıkarabilir..
  • Kardeş ben 1 gb ramle bile kullandım win 7 sorun fln çıkarmıyor 2 gb ramle nasıl çıkarsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.