Şimdi Ara

*** E3 2009 - SONY-PLAYSYATION 3 - Resmi Başlığı *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Miex

E3 te Sony nin önde olacağı ortada zaten.

Yeni bir Geow, yeni bir Halo duyurulmadıkça yada yepyeni kaliteli bir exclusive duyurulmadıkça SONY önde.

Ama Sony'nin çıkaracağı oyunlarda pek yakın zamana hitap etmiyor.

GOW3- 2010
    Heavy Rain - kaç senedir yapılıyor hala çok kesin bir bilgi yok
    MGS5-Daha yeni duyuruldu
    GT5-2010

2009 da Uncharted dışında kozu yok bana kalırsa PS3'ün.

Konsollar 2009 da suskun, PS3 ün gelecek vaad eden projeleri var ama 2009 için geçerli değil.

Xbox 360 ın gelecek vaad eden projeside yok.

Haklı...Infamous adam gibi çıkarsa oda iyi şeyler yapabilir.

FF 13 desen anca bu sene Japonya da çıkacak...Bize yaramaz..Team ICO projeside anca açıklığa kavuşur 2010'da gelir...Ama E3'de gerçekten PS3'ün bütün platformları ezdiğini göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 4 Nisan 2009; 16:14:53 >

• Sadece bunlar mı ? Tabikide değil...

Yeni 'Jak&Daxter' duyurulabilir. Hatta daha duyurulalı 1 ay bile geçmeyen 'Ratchet & Clank: A Crack in Time' ile ilgili bir video gösterebilirler.

Ve daha duyurulmamış harikuladeler...
  • Gow 3, 2010' dan önce beklemiyorum. Bu oyundan beklenti had safhada, kaşılamak zorundalar.
    Raiden' ın olduğu MG tutulmaz. Zaten henüz söylenti. Heavy Rain akibeti Alan Wake' e benziyor, geçiniz.
    GT 5 zaten 2010' da çıkacak. FF 13 Jap. %100 Japonca olacak, şaşmaz. Infamous patlar gibime geliyor, MAG zaten direk çöp.
    Team Ico 2010-2011' den önce bişey beklemiyorum. Jak&Daxter PS3' e beklerken, PSP' ye geliyor.
    Miex' e katılmamak elde değil, maalesef bu senenin tek bombası Uncharted 2 ve tek kelimeyle şahane geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.