Şimdi Ara

E3 2015 Özel: Horizon Zero Down Sunum Detayları! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EyesNight

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arkham92

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EyesNight

Oyun abartılıyor tek oynamalık oyun olucak demedi demeyin :) ben bi kere oynayıp köşeye atarım yada hiç almam bunun yerine paramı star wars battlefronta veririm daha iyilan
    </blockquote>
    O tek oynamalik dedigin oyunlarin tadini denemeden nasil bir zevk birakir kiside bilemezsin. Belki bir kere bitirir o ani yasarsin ama biraktigi his, yasanmasi lazim...</blockquote>

Ben oynamayın mı diyorum yada tek oynamalık bu alınmaz demiyorum ki kardeşim tek oynamalık demek tek oynamalık demek ben fullmetal alchemist serisini çok seviyorum 1 kere izledim bitirdim açıp 2. kez izlesem aynı hissiyatı vermez ki benim için konu kapandı

Genelde oyunlar tek oynamalık oluyor zaten. Mesela Farcry3 tek oynamalık. Crysis tek oynamalık, Metal Gear Solid tek oynamalık, Uncharted tek oynamalık, Tomb Raider tek oynamalık,

Fullmetal Alchemist Brotherhood'u 3 kere izledim.

Yaptığın muhabbet paçalarından akıyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• hay "yeni ip" kadar taş düşsün gafanıza :D arkadaş bi vidyoda 58 milyon kez aynı kelime telaffuz edilmezki :D, kelime dağarcığınız genişlemeli beyler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.