Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 2 yıl sony çoşturunca bu yıl çok büyük bekletiye girdik bundan dolayıda sony fazla bişey göstermeyince buruk bir sevinç oldu bu arada dedikleri umarım dogrudurda days gone 29 aralık 2017 de çıkar
  • Bence bu e3teki önemli olaylar

Anthem

Days gone

Bi de xbox one x bu en önemlisi bi de 400 dolardan gelse atom bombasi etkisi yapardi kesin ama şu var hayvan gibi donanim kasmissiniz 1 tane exc yok cidden çok ayıp ettiler insan bari yeni bir halo falan yapar yada açık açık söyleyin biz konsolu mini pc olarak görüyoruz artık diye ne demeye launch exc falan diye milleti keklemeye kalkıyorsunuz?

Last of us 2 ile ilgili bir şeyde gelse bence yeterli bir fuar olurdu sonuçta oyun tanıtım fuarı işte bazı arkadaşlar fazla abartıyor beklentiyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne beklendi ki Sony konferasından da beklentimin alttında kaldı yazıyor bir güruh? Yedi, sekiz tane oyun zaten duyurulmuş, en az yarısı çıkmadan ortaya yenisini atmak gibi bir aptallık yapmalarını beklemeyin. Neden 2017 de çıkmadığı da kapı gibi belli; Ekim-Kasım-Aralık full oyunla dolmuş, onlar senin benim gibi hepsini aynı anda çıkaralım oynasın adamlar diye bakmıyor.

Aynı aylar Assasin's, Battlefront, Destiny, Call of çıkacak gidip buraya God of War koyarsam kaç satar, ne kadar ön planda olur, başka platformdan kaç kullanıcı çekerim? Hesapların peşindeler. Early 2018'i özellikle gözümüze sokmaları bundan, Ocak-Şubat-Mart-Nisan fazla oyun yok piyasada.

Bence trollü, akıl hastasını sallıyorum, tatmin olmayan bir kere daha Microsoft konferasını, hatta genel E3'ü bir daha izleyip direk Sony konferasını tekrar açıp şükretsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 14 Haziran 2017; 0:14:36 >

• Sony yeni duyuruları Playstation Experience'a saklıyor. Aralık ayını bekleyeceğiz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Monster Hunter oyununun pc'ye geldiğini görüp heyecanlanan tek ben mi varım koca forumda? Kimse lafını dahi etmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

10 yasındaki kuzenim bayilmis microsoft sunumuna, minecraft minecraft diye ağlıyormuş çocuk. Dedim alıverin cocuga bi xbox one x, hemde 4k minecraft deneyimi yaşar çocuk dedim. Sevindi. Phil reyize çok teşekkurler

• Beyler Horizonun yeni dlcsi The Frozen Wilds Deluxe sahiplerine ücretsiz verilecekmi? Bu konu hakkında bilgi paylaşıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

10 yasındaki kuzenim bayilmis microsoft sunumuna, minecraft minecraft diye ağlıyormuş çocuk. Dedim alıverin cocuga bi xbox one x, hemde 4k minecraft deneyimi yaşar çocuk dedim. Sevindi. Phil reyize çok teşekkurler

O degilde Spencer baba PS4 gitsin kumda oynasin demis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DARK_WORM kullanıcısına yanıt
    Hocam o ps4 için diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 14 Haziran 2017; 0:54:48 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    hayır destiny 2 gibi. Önce ps4'e çıkacak sonra gecikmeli olarak pc versiyonu. Açıklandı o şekilde :)
    http://www.pcgamer.com/monster-hunter-world-confirmed-for-pc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_WORM -- 14 Haziran 2017; 1:3:18 >
  • quote:

quote:

quote:

Sen yanlış anlamışsındır tebrik etmistir yine, adam bizim truva atımız microsoft içinde. Çok seviyoruz kendisini, Allah xbox ın başından eksik etmesin kendisini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen yanlış anlamışsındır tebrik etmistir yine, adam bizim truva atımız microsoft içinde. Çok seviyoruz kendisini, Allah xbox ın başından eksik etmesin kendisini

Yok la valla XOX' e rakip falan degil gitsin XO ile kapissin dedi

• İyide zaten xo ile kapıştık fark ortada, Ps4 60,4 milyon adet satmış. Xbox tan çıt yok. Utançlarından açıklayamıyorlar. Yılda bir iki kere haber çıkıyor amerika satışlarını açıklıyorlar öne geçince orada, geri kalan 10 ay ps4 üstün olunca çıt yok. Çok komik olmuş bu açıklaması o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 14 Haziran 2017; 1:11:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyide zaten xo ile kapıştık fark ortada, Ps4 60,4 milyon adet satmış. Xbox tan çıt yok. Utançlarından açıklayamıyorlar. Yılda bir iki kere haber çıkıyor amerika satışlarını açıklıyorlar öne geçince orada, geri kalan 10 ay ps4 üstün olunca çıt yok. Çok komik olmuş bu açıklaması o zaman

Adam güveniyor yeni konsoluna gardash
  • Ulen arkadaş sıkılmadınız mı ? Sallayın platformu , oyuncu iseniz oyun oynayın. Ona , buna laf yetiştirecem diye birbirinizi yemeyin. Sony'miş, xbox'mış, pc'miş vs vs. oyuncu adam hepsinde veya imkanı dahilinde biri ile oynar. Platform ayırımı yapmaz. Valla ben 10 yıldır , forumdayım, önceki mesajlarım ve bir konsola bağımlı olduğum zamanlar aklıma geldikçe , ne kadar ahmak olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum. Şimdi tüm platformlara eşit mesafede bakıyorum. Yeri geliyor , eleştiriyoruz, yeri geliyor övüyoruz. Valla oyuncu olmanın anlamını şimdi daha iyi anlıyorum. Hiçbir oyun firmasi babamın oğlu değil, 3 kuruşluk cihazlar için insaları kırmaya ne gerek var. Unutmayın, mesaj yazdığınız kişiler , bir bot veya oyun karakteri değil, onlarda bir insan , bir oyuncu. Gerçekte , yüz yüze söylemeyeceğiniz kelimeleri , cümleleri mesaj yazarak , hem kendinize, hem de karşınızdakine yazık etmeyin. Tavsiyem, ortak noktamız oyun ise, burda da bölüşmeyelim. Bakın göreceksiniz, gerçek bir oyuncu olursanız , oyunlardan kat ve kat daha fazla zevk alacaksınız. Ben öyle yaptım ve böyle çok daha huzurluyum. :)

• bu e3 ün sönük geçmesinin bana göre en büyük sebebi tanıtılan oyunların çıkış tarihinin çok ileride olması. adam şimdi tüm detayı ile tanıtım yapsa bu sefer oyuncu kitlesi beklentiye girip ne zaman çıkartacaksınız baskısını kuracak ufaktan video ile işi götürdüler. gelsin 2018 bakarız.
  • fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Malesef LOU2 den eser bile yoktu sony çok hayal kırıklığına uğrattı
  • Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Phil gerçekten o açıklamayı yapmışsa çok fazla şarap içmiş,veya beynini kullanarak söylememiş.Konsol kendine özel oyunları olmayıp 4K Minecraft denilen çöpü güçlü makineye duyuran adam ve atari grafikleri gibi bir çok indie exculesive oyun duyuran Phil'ın kafasını çok merak ediyorum.Artık XBX'de 4k minecraft oynarsınız,ve onun gibi grafiklere sahip indie oyunlarla canavar konsoluyla Phil'e iyi şanslar diliyorum.Bu gidişle Phil'de kovulur,çünkü XBX Microsoft'un elinde çok kötü patlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 14 Haziran 2017; 9:41:56 >

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.