Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max Payne 4 çıkış yaparmı bu yıl içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 ü kimden izleyeceksiniz arkadaşlar ? Birde neden sadece ilk sayfada gözüken firmalar var biraz az geldi gözüme yıllardır daha fazla sanıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilneversleeps -- 30 Mayıs 2017; 1:3:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Arkadaşlar max Payne 4 çıkış yaparmı bu yıl içinde

Hayır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Arkadaşlar max Payne 4 çıkış yaparmı bu yıl içinde

Hayır hocam

Hoş geldin arkadaşım Quantum break yerine max Payne oyunu çıkış yapsaydı

• Ulan rüyamda cory barlog God of war için kulağıma fısıldayarak 25 haziranda çıkacak diyordu Her gün adamın Twitter'ına bakmaktan olacağı buydu

• quote:

Orijinalden alıntı: spader

Ulan rüyamda cory barlog God of war için kulağıma fısıldayarak 25 haziranda çıkacak diyordu Her gün adamın Twitter'ına bakmaktan olacağı buydu

Ayni durumdayim. Adam kendi oyunu haricinde her sey hakkinda konusuyor. En son Days Gone demosu harikaydi, merakla bekliyorum yazmis. Adeta dalga geciyor bizimle :)

Aslinda onun da sucu yok Sony'den izinsiz bir sey yazamaz. Ama her twitterina bakista hayal kirikligina ugruyorum. Sen de mi oyunu cok merak ediyorsun hocam ?

• Konsolüssü'den izleyeceğim ben yayın yaparlarsa. Yapmazlarsa PS'nin kendi yayınını izlicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Konsolüssü'den izleyeceğim ben yayın yaparlarsa. Yapmazlarsa PS'nin kendi yayınını izlicem.

PS'nin kendi yayını Türkçe veriyor mu? Veya twitch'den Türkçe yayın veren olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Konsolüssü'den izleyeceğim ben yayın yaparlarsa. Yapmazlarsa PS'nin kendi yayınını izlicem.

PS'nin kendi yayını Türkçe veriyor mu? Veya twitch'den Türkçe yayın veren olur mu?

O konuda hiç bilgim yok Türkçe vereceğini pek sanmıyorum kendileri çeviriyordur. PS Türkiye'den izlemedim hiç normal orjinal PS Youtube'dan izlemiştim geçen sene, bu senede öyle yaparım. Konsolüssü yaparsa oradan izlerim duruma göre artık
  • Yayın yaparlarsa Talha'dan izlerim gibi. Eskiden bizim Türk yayıncılardan daha çok yayın yapan olurdu E3'leri bugünlerde baya bir azaldılar. Hiçbiri uyanık olamaz ise tabiki direkt orjinal yayını seyretmeyi düşünüyorum.

Umarım sadece sürekli devam eden serilerin yanında birçok farklı türde yeni yaratıcı oyun duyuruları gelir. Sadece sony değil muhtemelen bütün yayınları takip edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 30 Mayıs 2017; 13:35:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

O konuda hiç bilgim yok Türkçe vereceğini pek sanmıyorum kendileri çeviriyordur. PS Türkiye'den izlemedim hiç normal orjinal PS Youtube'dan izlemiştim geçen sene, bu senede öyle yaparım. Konsolüssü yaparsa oradan izlerim duruma göre artık

Hm teşekkürler cevap için. 4 gözle bekliyorum E3'ü

• quote:

Bende öyle dûşünüyorum bakalım canlı yayın yaparlarsa.

• quote:

quote:

Yayın yapıcaz demişti yanlış hatırlamıyorsam konsolüssü. Sony saatleri bize hiç uymuyor cidden gece 4'de kalkıp yayını izlicez mecburi meraktan çatlarım yoksa bari kalktığımıza değsin ya.
  • quote:

quote:

quote:

Yayın yapıcaz demişti yanlış hatırlamıyorsam konsolüssü. Sony saatleri bize hiç uymuyor cidden gece 4'de kalkıp yayını izlicez mecburi meraktan çatlarım yoksa bari kalktığımıza değsin ya.

O kadar geçmi başlıyor ya !! neyse artık sahurdan sonra yatmam izlerim nasipse ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar geçmi başlıyor ya !! neyse artık sahurdan sonra yatmam izlerim nasipse ;)

ben alarm kurup kalkıcam maalesef, hatta 3.30 gibi kurarım saatti anca kendime gelerim. Yayın bitince zaten akşama kadar yatarım kesin

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Serisinin fanıyım hocam ilk oyunu çıktığından beri. Sanırım 2007 de oynatmıştım ilk o gün bu gündür GOW serisi ayrı bir yerde bende. Yeni oyun alışık olduğumuzdan farklı olsada arkasındaki ekibe güvenimiz tam. E3'ü merakla bekliyorum..

• spader S kullanıcısına yanıt
    God of War konusunda teoriler yaziyoruz siz de katilin o zaman hocam. Bekle bekle gelmez bu E3 :)

• 1 yıl ne çabuk oldu yaa

• Bazı arkadaşlar abartılı şekilde 4-5 oyun duyurulacağını söylemiş.Ya bu arkadaşlar hiç E3 fuarı izlememiş yada hayal dünyaları harbiden çok geniş.

Tahminimce şu şekilde bir E3 Fuarı izleyeceğiz.

2017'de çıkacak oyunlar hakkında Trailer

Gran Turismo Sport ve Detroit-Gameplay Trailer(E3 Esnasında gösterilmeyebilir,ayrı olarak daha önceden yayınlanabilir.)

God Of War-Boss Fight Gameplay

Spider-Man-Gameplay

Days Gone-Uzun olmayacak şekilde Gameplay

Sucker Punch-Yeni Oyun Duyurusu

From Software-Yeni Oyun Duyurusu

E3 Sunumunun sonunda Last Of Us 2 yada Death Stranding hakkında kısa Bir Teaser)

PS VR ile ilgili sunum ve oyunlar

Call Of Duty WW 2-Gameplay

Destiny 2-Gameplay

Herhangi 3.Parti Bir Firmadan-Yeni Oyun Duyurusu

Fifa 17-PS4 Trailer

2004'ten beri izlediğim Sony Konferanslarında 2016 yılı dışında hiç yanılmadım.Exclusive olarak 2 oyun gelirse öpüp başınıza koyun.2016 sadece gövde gösterisi yapmak içindi,artık birkaç oyun duyurup önümüzdeki yılları makyajlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 30 Mayıs 2017; 23:18:19 >

• 2017-2018-2019 PS4'ün son dokunuşları konsolu güzel kapatacak adamlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.