Vohoo Muhteşem 3 lü Burda :D Mesut Çeviksiz olmamış ama :D
ben psvita'nın fiyatından çok etkilendim türkiyede vergiler ile birlikte maximum 400-450 lira olur bu fiyata kaçmaz çıkar çıkmaz kesin kaparım bir tane.
herhalde kimse sevgili erdinç iyikuldan bahsetmemiş askerden dönmüş sevgili abimiz herhalde 1 sene traş olmayı düşünmez :D hoşgeldin sefa geldin :D
ne olcak bu biz pc oyuncularının hali
@BSC Misafiri 10.06.2011 17:58:48
250 dolar 400 lira mı ediyor vergiler dahil? Bi hesap yapmayı öğrende sonra alırsın..Sony TR Müdürü 600 civarı birşey olucak demişti zaten.
Ps vita incelemesi eksik olmuş. Ne tarz medya kullanacığından hiç bahsedilmemiş.. Psp go gibi store'dan mı download edilecek oyunlar yoksa herhangi bir media disc mi kullanılacak
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
ne olcak bu biz pc oyuncularının hali
sonumuz tv başı
Vita 250 dolar :D acaba türkiyede ne kadara satıcaklar 600-900 ???
quote:
Orijinalden alıntı: vfdg
video sorunlu.
vidyoda sorun yok kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
ben psvita'nın fiyatından çok etkilendim türkiyede vergiler ile birlikte maximum 400-450 lira olur bu fiyata kaçmaz çıkar çıkmaz kesin kaparım bir tane.
bende çok güzel geldi bana hem fiyatta ucuz amerikadan alınır yani
videonun başında çalan müziğin adını bilen varmı?
videonun başında çalan müziğin adını bilen varmı?
video 21:04'ten sonra donuyor.
Ya iyi güzelde ben şu vita-ngp meselesini anlamadım bunlar aynı aletin isimleri ise vitanın üstünde PS VİTA yazarken ngp diye tanıttıkları aletn üzerinde neden Playstation yazıyor ayrıca bir de bunun PSP 2 diye bişeyi var iyice kafam karıştı sony tek bir ürün çıkardı değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme