Şimdi Ara

E36 320i bu araç nasıl.LİNK VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle standart gözüken bunun gibi albenisi artırılmamış araclara bakman lazım.

Adamlar aracın standart bakımını yaptırmayıp cebindeki parayı ucuz modifiyeye harcıyor. Bu da onlardan birine benziyor. Tabi dış ambalajıyla cazibeli gözüküyor ama kandırmaca. ☺

en kolay fikir için; lpg kitini sor atiker ve benzeri ucuz markalarsa hiç devamını sorgulama.😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 binde arabayı 20 ye almis boyatmış arabayı birde jant lastik atmış 26 ya kakalıyor gibi geldi bana

• mbulur M kullanıcısına yanıt
    Hocam bana e36 bulurmusun saglam 😄😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Sağ önden ağır hasar almış ve iyi onarılamamış, sağ kule halen bozuk duruor. Tamponlar ve marşpiye kaplamaları 3. kalite taklit Çin malı. Ön panjur sacı ve panjurlar yine taklit Çin malı. Panel sacı kısa zaman önce değişmiş ve Çin malı olanından. M paket demiş araç M paket değil Çin malı çakma M tampon var o kadar. Ön koltuklar 94 ve öncesi modelden gelme. Çok kötü işçilikle LPG montajı yapılmış aracın orjinal tesisatı bağırsağı deşilmiş gibi ortalara saçılmış. Kaputun altındaki tüm tesisat vs saçma sapan toplanmış sıkıştırılıp, sokuşturulmuş.

Arabanın ön sac aksamı orantıları berbat. Geçirdiği bir kaza neticesinde sanayi esnafının kendi aracı olarak pata küte yapılmış boyanıp cilalanıp birine kakılmış bir araba. Yada esnaf kendi topladı satıyor.

Aracın son toplama ve onarım işlemi kısa zaman önce yapılmış. Daha da yazarım ancak gerek yok. Böyle tesisatı vs aşırı oynanmış araç alırsan seni bezdirir sorunları daha önce bu aracı yapan kafasına göre ordan burdan kes ekle biç çıkar yaptığından bir türlü düzen tutmaz uğraşır durudursun sonrada bıkar satmaya çalışırsın.

Hocam helal ya, zevkle okudum. Araba bakarken sizi referans alabilir miyim (ciddiyim)?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede özellikle anlarada e36'nın tofaş şahinden hiçbir farkı kalmadı hocam. Zamanın çok iyi araçlarından, tasarımını ben de beğeniyorum ancak allah korusun bi kazada vs kağıt gibi araç

Bütçeniz doğrultusunda başka araçlara bakmanızı tavsiye ederim. E36'ları geçin. Alınabilecek bmw 3 kasalar bana göre e46'dan başlar. Onların da temizleri oldukça pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 27 Temmuz 2017; 0:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimsa94

bunun hurdaya cıkmıs oldugunu nerden anladın ve temiz arabayı nasıl anlarsın uzaktan _?

dört kez araba aldım internetten, 3 kez araba sattım internetten, çok şükür kandırılmadım, kndırmadım, ama ne alırken ne de satarken şuna benzer cümleyi yazmadım , yazanın sayfasını da kapattım "BU YAŞTA ARAÇLARDA BOYA VE DEĞİŞEN OLMASIN DİYENLER SIFIR İHTİMALLE İSTEDİĞİNİ BULUR"

Bu cümlenin türkçesi şu : adam araba değil aslında taklacı güvercin satıyor.
  • görüntü ve ses dışında arabadan beklentiniz olmasın demiş
  • quote:

bu arabamı tüm e36 larmı.bu arabaysa nerden anladın

Ben sisler kapali gezmemesinden anladim

• quote:

yani :D almalımıyım

Hayır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherAngel

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Jantin arabasi var leş.

Tdi ve tsi uzmanı jimden efsane yorum.

3-5 biliyoz hocam vagcılar kadar bilmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.