Arkadaşlar E370 süper bir telefon. Şarj süresine gelince normal kullanımda 3-4 gün gidiyor. Küçük ve sevimli bir telefon
Arkadaşlar telefon ile çektiğim fotoları bilgisayara bluetooth ile aktarma sorunum vardı. Sonunda onu telefonu kurcalayarak buldum. Bilgisayara aktarmak istediğim resim dosyasının özelliklerinde resmi bluetooth ile paylaş diye bi seçenek varmış. onu aktif yaparak rahatlıkla resimleri bilgisayara aktarabiliyoruz.
vay be ne telefonmuş arkadaş
aynı problem bendede var konuşurken karşı tarafın sesi çok az duyuluyor sanırım ayarları karıştı orjinal ayarları bilen varsa ve paylaşırsa memnun oluruz....
quote:
Orjinalden alıntı: mrceyzee
Arkadaşlar ortalıkta dolaşan bir kodla ( *#8999*8378# ) biras telin ayarlarını değiştirdim ve kulaklıkta şu an da ses azalması var...
kulaklğın orjinal ses değerlerini bana yazabilecek olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: kaynaci
aynı problem bendede var konuşurken karşı tarafın sesi çok az duyuluyor sanırım ayarları karıştı orjinal ayarları bilen varsa ve paylaşırsa memnun oluruz....
quote:
Arkadaşlar ortalıkta dolaşan bir kodla ( *#8999*8378# ) biras telin ayarlarını değiştirdim ve kulaklıkta şu an da ses azalması var...
Şimdiden teşekkürler
ayarlar ses ayarları fabrika ayarlarına dönersen orjinal haline geri dönecektir
fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum telefonda kayıtlı bilgiler için biri yazarsa tüm ayarları ona göre karşılaştırma yapayım şimdiden tşk
e370 kullanan yok herhalde cevap olmadığına göre veya duyarsızlık
quote:
fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum telefonda kayıtlı bilgiler için biri yazarsa tüm ayarları ona göre karşılaştırma yapayım şimdiden tşk
quote:
Şimdiden teşekkürler
ayarlar ses ayarları fabrika ayarlarına dönersen orjinal haline geri dönecektir
şifre buldum fakat sıfırlamama rağmen ses az çıkıyor konuşurken karşı tarafın çözümü olan varmı
quote:
e370 kullanan yok herhalde cevap olmadığına göre veya duyarsızlık
quote:
SAMSUNG SGH-E370 ORJİNAL SES AYARLARI
aşağıdaki ayarlarla uğraşamamderseniz. *2767*3855# tuşlayıp full reset yapabilirsiniz. müzik listeniz, yüklenen fotoğraflar, yülenen sesler silinmez!!! diğer herşey silinir. fabrika çıkışı
*#8999*8378# tuşlayıp donanım testi ses ayarlarına girin.