Şimdi Ara

e39 bmw 530i 2001 hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-damping-full-full-emsalsiz-brc-tuplu-bmw-530ia-siyah-95738369/detay

Yeni girmiş ilan.

Uzun zamandır takip ediyorum 530ları, bu ilan 1 yıldır sürekli yeniden yeniden ilana çıkıyor..
  • evet arkadaşlar bugun aracı alıp goturduk ustaya ve uzulerek belirtiyorum şanzımanında sorun cıktı bende kaporamı alıp adamla helalleştim

anlamadıgım hiç mi temiz araç yok arkadaş şansızlık mı yoksa başka birşeymi anlamadım ?

ama pes etmek yok macera devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canalp54 -- 6 Ağustos 2012; 23:39:17 >
  • evet bu aracın tam emin değilim ama km si ile oynanmış tı karıştırmısta olabilirim plakasını alıp sorgulatmıştım
  • E39 hastaliktir. 5.30 alacak olursaniz 2003-2004 modellerine bakin. Bu motoru eksi 30 derecede test ettiler, + 50 derecede test ettiler. Hatta youtube da videosu da vardi. Bana misin demiyen bir motor. Daha dusuk modellerine girmeyin. Hem motor eski teknoloji hem de sorunu hic bitmez. Temizini bulmaniz samanlikta igne bulmak kadar zirdur. O asik oldugunuz BMW den sogursunuz.
    Ha eski BMW araban var ha pavyonda dostun var. İkisinin de masrafi hic bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.