tamam o var zaten de biliyorsan anlat bi de bizde deniyelim...
biliyorum bekle biraz anlatacam.....
Telefon takılı ve bilgisayara yine tanıtılmış bir haldeyken (önce anlattığım gibi tanıtılmış) programa girip,,,
File 'dan Open jad yapılır daha sonra önceden bi yere açılmış olan jad uzantılı java oyunu seçilerek yine file'dan sent jad yapılır olay bu kadar kolay
Hade Kolay Gelsin
arkadaşlar kusura bakmayın acaip yoğunum iş dolayısı ile o yüzden tamamlayamadım anlatımı. hergün 11 de geliorum eve
quote:
Orjinalden alıntı: darkspell
arkadaşlar kusura bakmayın acaip yoğunum iş dolayısı ile o yüzden tamamlayamadım anlatımı. hergün 11 de geliorum eve
Hade bakıyım bekliyoz ama video çekimi prog. istiyoz bu sefer ha
evet
firadiko yaptın mı java olayını midwaydan
e398 ciler yaşıyonuz mu yaw
yav darkspell abi nerdesin hadi umarım işlerin hafifler de biranönce tekrar bizi bilgilerinle aydınlatırsın. abi görüyon burda bir sürü yetim senin eline bakıyo haaaa. ona göre. unutmadan çok yardımına ihtiyaç var skin atma tema yükleme vs. hadin kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: mcsabri
firadiko yaptın mı java olayını midwaydan
daha denemedim...
aslında skin olayı felan çok da zor değil ama elinizdekiler gidiyo yerine başkalarını yüklemek zorunda kalıyosunuz yani üstüne yazıyosunuz eskisinin
ben yeni bi skin dosyası açmayı biliyom ama yapamadım.
nasıl oluyo o iş anlat ben yaparım belki
java oyunu gondermeye çalıştım ama bole bişey dedi
Parsing error at line 11 Suite name : Rainbow Six 3 Suite version : 1.0.8 Suite vendor : Gameloft SA Suite JAR file :
MIDlet 1: Name : RainbowSix3 Class : CMIDlet Icon : /icon.png
Other suite attributes: Manifest-Version: 1.0 MIDlet-Data-Size: 4096 MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0 Created-By: 1.4.1_01 (Sun Microsystems Inc.) MIDlet-Icon: /icon.png MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
oldu zannettim ama java kısmına bakınca yoktu bişey
dir2flex diye programla skin dosyası açacan programı motomodders.net adresinden bulabilirsin belki skin dosyasının içine dosyaları atacan.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerone
dir2flex diye programla skin dosyası açacan programı motomodders.net adresinden bulabilirsin belki skin dosyasının içine dosyaları atacan.