Şimdi Ara

E46 3.20Ci Yarı Otomatik Tork Konvertör Arızası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, 2001 model aracımda devir kaçırma, yüksek devir az güç gibi sorunlar mevcuttu, ve geçtiğimiz ay yolculuk esnasında araba tam alttan yağ kaçırmaya başladı, yağ ile birlikte aracın tam altından gelen bir inleme sesi de mevcuttu. Sorunlarımızın ne olduğunu öğrendik; Devir dengesizliği ve güç problemleri tork konvertöründen, inleme sesi artık bozulan tork konvertörünün ürettiği talaş ve demir parçası filtreyi tıkadığından filtreden, yağ kaçırma ise şanzıman ve motor arasındaki keçenin artık iş görememesi üzerine bozulmasından kaynaklandığını öğrendik. Şimdi araçta yapılması gerekenler; Tork konvertör revizyonu, pompa ve burcun sıfırı ile değiştirilmesi, şanzıman yağı ve filtrenin değiştirilmesi ve bu aradaki yağ kaçıran keçenin değişmesi. Görüştüğüm yerlerin bana verdiği fiyat hep 3500 lira ve üzeri oldu.. Daha önce buna benzer sorun yaşayan bir arkadaşım varsa; nerde ve kaça yaptırdığı konusunda bana yardımcı olabilir mi.. Teşekkürler dostlar.

• 3500 tamirine vereceğime manuel şanzuman taktırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

3500 tamirine vereceğime manuel şanzuman taktırırım

manuel maliyeti 7 bin lirayı falan buluyor diye hatırlıyorum, ayrıca çıkma bulacaksın komple değişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

3500 tamirine vereceğime manuel şanzuman taktırırım

Hocam böyle bir şey şu durumda çok imkansız Çorluda bir yer daha buldum, yarın orası da fiyat verecek bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.